Marți, 22 iulie 2014 la ora 16:50

Dragii Mei copii, Fiul Meu Isus Cristos nu este iubit de omenire așa cum a fost odată. Indiferența față de Existența Sa s-a transformat într-un un dezgust față de Cine este El, față de tot ceea ce reprezintă El și de tot ceea ce El a promis. Acest lucru mi-a adus multă durere și tristețe.

Pe măsură ce apostazia crește și se răspândește, El, Isus Cristos, va fi condamnat în fiecare națiune, până când cei care Îl iubesc și care urmează Învățăturile Lui nu-și vor putea exprima credința față de El fără a avea de suferit batjocură, ridiculizare și calomnie. Cei care rămân credincioși Lui nu vor fi în stare să proclame Adevărul dacă nu petrec timp în rugăciune, implorându-L să-i ajute să facă față opoziției cu care se vor confrunta în fiecare zi.

Pentru a rămâne fideli lui Isus Cristos, trebuie să-l iubiți necondiționat. A-L iubi cu adevărat este o mare binecuvântare și este de asemenea un dar de la Dumnezeu. Pentru cei a căror dragoste pentru Fiul Meu a slăbit, vă cer să primiți această Rugăciune.

Rugăciunea (160) a Cruciadei de Rugăciune: Ajută-mă să te iubesc și mai mult

"O, Isuse al meu, Mântuitorul lumii, ajută-mă să te iubesc și mai mult. Ajută-mă săcrească iubirea mea pentru Tine. Umple inima mea cu Iubirea și Compasiunea Ta, astfel încât să obțin Harurile de a Te iubi în același mod în care mă iubești Tu pe mine.

Umple sufletul meu nerecunoscător cu o iubire profundă și constantă pentru Tine și pentru tot ceea ce reprezinți Tu. Prin Puterea Harurilor Tale ajută-mă să-l iubesc pe aproapele meu așa cum Tu iubești pe fiecare copil al lui Dumnezeu, și să arătcompasiune acelora care au nevoie de Iubirea Ta și care nu au credință.

Păstrează-mă în uniune cu Tine, astfel încât să pot să duc o viață creștină așa cum Tu ne-ai învățat prin exemplul Tău în Timpul Vieții Tale pe pământ. Amin."

Copii, iubiți-l pe Fiul meu, iar El va răspândi Iubirea Sa astfel încât fiecare copil al lui Dumnezeu va fi atras în marea Lui Milostivire.

Mama voastră preaiubită
Mama Mântuirii

Mesajul contine

Ajută-mă să te iubesc și mai mult
Rugăciunea (160) a Cruciadei de Rugăciune

Isuse al meu, Mântuitorul lumii, ajută-mă să te iubesc și mai mult.

Ajută-mă să crească iubirea mea pentru Tine.

Umple inima mea cu Iubirea și Compasiunea Ta, așa încât să obțin Harurile de a Te iubi în... citește tot