Joi, 31 iulie 2014 la ora 15:50

Mult iubita Mea fiică, orice vizionar, văzător cu duhul sau profet care vine de la Mine se va confrunta în curând cu mari încercări, pe care nu a mai fost nevoit să le îndure până acum. Mulți, care le recunosc autenticitatea și care le-au fost loiali, le vor întoarce spatele și îi vor da la o parte, pe măsură ce duhul întunericului învăluie națiune după națiune, iar iubirea și caritatea vor dispărea. Om împotriva omului, țări împotriva altor țări, om împotriva lui Dumnezeu.

Aceste timpuri de tulburare vor fi dureroase pentru mulți și singura voastră sursă de mângâiere și de putere va veni de la Mine, dar numai dacă Mă căutați. Eu sunt Stânca voastră; o Stâncă impenetrabilă; Stânca ce nu se poate nărui; Stânca pe care o veți îmbrățișa atunci când nimic solid nu va mai fi la locul lui în casele care adăpostesc Duhul Meu. Edificiile, care au fost construite pentru a Mă onora, se vor prăbuși. Unele vor fi transformate în alte clădiri, care vor fi utilizate în alte scopuri, nu pentru a Mă onora pe Mine.

Eu sunt Stânca pe care a fost construită Biserica și Voi rămâne în loc pentru veșnicie. Mulți M-au căutat și Eu le-am dat viață. Alții au venit, însă nu M-au putut găsi, deoarece inimile lor încăpățânate au fost lipsite de iubire și de generozitatea spiritului. Și acum, când tot ceea ce Eu v-am învățat va fi contestat iar temelia pe care s-a construit Biserica Mea se va clătina dincolo de înțelegerea voastră, Eu tot voi rămâne de neclintit. Eu sunt tare precum Stânca, iar voi veți veni la Mine căutând consolare, putere și curaj. Eu voi răspunde fiecăruia dintre voi prin revărsarea Harurilor mari care au fost rezervate pentru voi, pentru timpurile care urmează. Eu sunt Biserica. Eu Sunt Prezent în Biserică. Clădirea este făcută din piatră, dar Eu sunt Stânca pe care a fost construită temelia Bisericii Mele. Eu nu Mă schimb niciodată. Nu Mă adaptez noilor direcții, pentru că Eu sunt așa cum am fost și cum voi fi întotdeauna. Eu sunt Veșnic.

Biserica Mea va rămâne în picioare, pentru că Biserica Sunt Eu, până la sfârșitul timpului.

Iubitul vostru Isus