Marți, 05 august 2014 la ora 14:16

Mult iubita Mea fiică, acum când se răspândește Adevărul despre cele ce vor veni, convertirea îmi urmează pretutindeni unde sunt recitate Rugăciunile Mele pentru omenire. Rămășița Armatei Mele va crește și se va înmulți, ca și dușmanii Mei. Când Armata Mea înaintează, dușmanii acestei Misiuni o vor urmări neobosit. Luptându-se, lovind și scuipând venin, îi veți cunoaște pe ei prin răul care se revarsă din gurile lor. Îi veți cunoaște pe ai Mei prin felul în care ei vor fi defăimați în Numele Meu.

Să nu vă pierdeți niciodată curajul în fața urii. Trebuie să înțelegeți cine lucrează în aceste cazuri și să nu îi dați satisfacție, pentru că atunci pur și simplu îi dați putere. Influența celui rău asupra copiilor lui Dumnezeu se manifestă și se poate vedea în divizările care separă națiunile; crime; persecuții și încercări de a distruge Creștinismul.

Mulți oameni se declară a fi Creștini, însă ei nu Mă iubesc. Ei Mă insultă și Îmi provoacă o mare rușine. Ei îi judecă pe alții cu asprime și nu simt nicio vină sau remușcare când îi calomniază pe alții – ci numai o dorință arzătoare de a răspândi ura. Sunt lași, toți cei care se ascund în spatele vălului pietății religioase și îndrăznesc să declare că o altă ființă omenească este potrivită sau nu pentru a Mă sluji pe Mine. Ei îndrăznesc să dicteze altora cunoașterea lor despre ceea ce ei cred că înseamnă a fi Creștin, când însă ei sunt plini de ură față de Mine. Să nu vă angajați niciodată într-o discuție cu cineva care are ură în inima sa, atunci când el spune că vorbește în Numele Meu. Ignorați-l. Rugați-vă pentru el. Pentru că dacă Mă iubiți cu adevărat veți arăta compasiune pentru toată lumea. Nu îl veți judeca pe altul; nu îl veți calomnia; nu veți răspândi minciuni despre el și apoi să îndrăzniți să spuneți că sunteți de la Mine. Depărtați-vă de Mine. În curând veți veni înaintea Mea și vi se va cere să dați socoteală pentru acțiunile voastre.

Creștinismul este forța vieții, care susține lumea. Eu Sunt Lumina care a creat noaptea și ziua și fără Mine voi ați orbecăi prin întuneric. Veniți cu Mine, așa cum v-am chemat Eu – sau nu veniți deloc.

Al vostru Isus