Miercuri, 13 august 2014 la ora 16:03

Mult iubita mea fiică, furia satanei nu a fost niciodată atât de intensă ca acum când el răspândește suferințe de toate felurile asupra copiilor lui Dumnezeu, în fiecare colț al lumii. Cu cât este mai mare tulburarea, cu atât este mai puternică prezența și influența lui. Însă el în sine este neputincios și poate provoca asemenea persecuții diabolice numai prin influența pe care o manifestă asupra celor care se deschid în fața lui. Cu cât el acaparează mai multe suflete, cu atât mai grele sunt persecuția și chinurile pe care el le provoacă. Când oamenii care Îmi sunt loiali Mie îi permit să creeze confuzie și disperare în inima lor, veninul împroșcat este de soiul cel mai rău. Atunci ei se întorc unul împotriva celuilalt, se luptă și se divizează până când se distrug reciproc.

Să fiți mereu atenți la diviziunea din lume căreia îi veți fi martori, indiferent dacă ea are loc în politică, religie sau între discipolii Mei, pentru că ea întotdeauna are rădăcinile în adăpostul bestiei, a cărei domnie asupra omenirii a ajuns la final. Totuși, ea (bestia) nu se va opri nici o clipă din planul de a distruge toată devoțiunea față de Mine, Isus Cristos.

Doar când acceptați Cuvântul Meu, așa cum vi-l dau Eu acum, veți găsi harul de a Mă ruga să vă ghidez prin acest diabolic câmp minat. Nici unul dintre voi nu este suficient de puternic în credința sa ca să lupte cu influența răului. Fără rugăciunea zilnică, în care să implorați Ajutorul Meu, voi nu veți fi în stare să rămâneți aproape de Mine. Însă, atunci când Eu revărs astfel de haruri asupra voastră, voi veți deveni curajoși și veți avea tăria de a-Mi rămâne loiali Mie. Numai atunci Adevărul vă va susține.

Al vostru Isus