Joi, 14 august 2014 la ora 15:00

Fiica Mea preaiubită, doresc să fac cunoscut că aceia care intervin în Voința lui Dumnezeu, în Planul Său de salvare a sufletelor, vor atrage Mânia Tatălui Meu.

Când omului i se dă un mare dar, prin Voința Divină a Tatălui Meu, iar omul îl refuză, Tatăl Meu plânge. Dar când un om încearcă să oprească, să prejudicieze sau să intervină în Planul Meu de a îndeplini Legământul Tatălui Meu de a aduce mântuire lumii, el va suferi foarte mult pentru aceasta. Când un om se încrede în propriile sale puteri mai mult decât în Dumnezeu, el va fi lăsat fără putere. Și când un om Mă îmbrățișează, așa cum a făcut Iuda, spunându-Mi că Mă iubește, Mă sărută pe obraz și apoi Mă trădează, atunci el nu este cu nimic mai bun decât cel care M-a predat călăilor Mei.

Eu aduc omenirii mari haruri în aceste timpuri. Aduc omului mari Daruri prin această misiune, iar omul ce face? Mă scuipă în Față, atât este el de plin de gelozie, răutate și ură în sufletul său. Cei care fac astfel vor fi copleșiți de o durere adâncă, iscată dintr-o singurătate foarte mare, așa cum niciodată înainte nu au mai simțit. Ei vor suferi durerea separării de Dumnezeu în această viață de pe pământ, iar când aceasta se va întâmpla, ei vor ști că aceasta are loc din cauza trădării lor față de Mine, Isus Cristos, unicul și singurul lor Mântuitor. Totodată, ei vor înțelege și dimensiunea Marii Mele Milostiviri, deoarece, dându-le lor această suferință pe pământ, Eu le dau șansa de a se căi și de a deveni din nou întregi. Când ei acceptă Voia Mea cu demnitate, Eu le voi da viață în Noua Mea Împărăție.

Treziți-vă, voi toți, și înțelegeți că singura Mea dorință este de a vă răpi în Brațele Mele Iubitoare. Eu nu sunt dușmanul vostru – Eu vă iubesc și tânjesc după voi cu o dorință dincolo de înțelegerea voastră. trimit profeți nu pentru a vă înspăimânta, ci pentru a vă revela Adevărul, astfel încât să vă pot aduce Mântuirea Veșnică vouă tuturor, și mai ales acelora dintre voi care merită cel mai puțin.

Veniți. Ascultați chemarea Mea – Planul Meu va fi îndeplinit, indiferent cât de mult vă opuneți voi. În curând va fi revelat întregul Adevăr despre ceea ce vă este necesar pentru ca să vă revendicați dreptul dat de Dumnezeu asupra moștenirii voastre. Când Eu vă aduc această veste, voi trebuie să o primiți cu bucurie, sau vă veți pierde sufletul.

Preaiubitul vostru Isus