Marți, 16 noiembrie 2010 la ora 23:00

Fiica Mea iubită, scrie următoarele: îndoielile care ți-au infiltrat mintea erau de așteptat. Da, tu ești ispitită să îți întorci capul, dar el, înșelătorul, nu va reuși niciodată să te câștige de la Mine. Iubită fiică, tu ești mult mai tare decât crezi, pentru că foarte puține suflete alese ar fi în stare să facă față la această cerere Sfântă, așa cum o faci tu. Este nevoie de curaj ca să poți face față modului în care Eu comunic cu tine. Nu ai fugit de spaimă. Ai știut de la început că aceasta este o comunicare dumnezeiască venită din cea mai înalta și mai sfântă ierarhie cerească.

În curând vei avea parte de o iluminare deosebită, care îți va alunga toate îndoielile. Când se va întâmpla aceasta, mintea ți se va deschide și mai mult, ca să poți primi harurile deosebite care trebuie să îți fie date pentru a te umple de curajul ți hotărârea necesare pentru a te ajuta să răspândești aceste profeții.

Da, fiica Mea, spre uluirea ta, tu ești cea aleasă să îndeplinești profețiile din Cartea lui Ioan pentru a pregăti omenirea pentru purificarea care se va produce în curând. Fiica Mea iubită, când vei scăpa de frică, de șovăieli și de nesiguranță, te vei ridica și vei înfăptui aceasta sarcină deosebită pe care Eu o cer de la tine. Acum fă ceea ce-ți spun:

Trebuie să reciți Rozariul Milostivirii Divine în fiecare zi, la ora 3 [după amiază] pentru a ajuta la salvarea sufletelor. Trebuie să continui să te rogi Rozariul dat lumii de Mama Mea dragă, căci ea colaborează cu Mine ca să pregătească lumea pentru a Doua Mea Venire pe pământ.

Multe suflete sunt pierdute acum pentru Mine și din ce în ce mai multe sunt răpite zilnic de către cel rău. Nu pot lăsa să-Mi fie luate. Te rog ajută-mă să le salvez bietele suflete! Lasă deoparte toate îndoielile. Amintește-ți mereu îndatorirea ta. Ajută ochii lor să se deschidă ca să se poată mântui în Ochii Tatălui Meu Veșnic. Dacă te poți gândi doar la rezultatul final, vei înțelege de ce acest lucru este atât de important și de ce este aceasta o Chemare făcută din Iubirea pură pe care o port în Inima Mea pentru toți copiii Mei.

Gândește în felul următor: iubirea unui părinte devotat nu cunoaște limite. Când un copil se rătăcește și merge pe calea pierzaniei, durerea și tulburarea simțite de părinte sunt ca un pumnal în inimă. Orice părinte care își iubește copilul va lupta până la capăt pentru el. El nu va abandona lupta – niciodată. La fel este și cu Mine. Eu voi face tot ce stă în Puterea Mea Divină, fără a interfera însă cu liberul arbitru al omului, pentru a întoarce inimile lor la Inima Mea Sfântă. Tu, fiica Mea, Mă vei ajuta să fac asta.

Nu e nevoie să-ți mai amintesc de necesitatea de ascultare și abandonarea totală către Mine. Aceasta este chemarea pentru care ai fost aleasă. Ia-ți acum sabia. Tu trebuie să lupți cot la cot cu Mântuitorul tău Divin, într-o ultimă încercare de salvare a copiilor Mei înainte de Ziua Judecății.

Acum du-te în pace și iubire ca să primești Trupul Meu azi.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos