Marți, 16 noiembrie 2010 la ora 23:00

Fiica Mea iubită, scrie următoarele: îndoielile care ți-au încercat sufletul, erau de așteptat. Da, și pe tine te ispitește înșelătorul ca să îți întorci capul, dar nu va reuși niciodată să te câștige de la Mine. Iubită fiică, tu ești cu mult mai tare decât ai crede, pentru că foarte puține suflete alese ar fi în stare să facă față la această cerere Sfântă, așa cum o faci tu. Este nevoie de curaj ca să poți face față modului în care Eu comunic cu tine. Nu ai fugit de spaimă. Ai știut de la început că aceasta este o comunicare dumnezeiască venită din cea mai înalta și mai sfântă ierarhie cerească.

În curând vei avea parte de o iluminare deosebită, care îți va alunga îndoielile. Când se va întâmpla aceasta, mintea ți se va deschide și mai mult, ca să poți primi harurile deosebite care trebuie să îți fie date pentru a te umple de curajul ți hotărârea necesare pentru a te ajuta să răspândești aceste profeții.

Da, fiica Mea spre marea ta surpriză, pe tine te-am ales ca să îndeplinești profețiile din cartea lui Ioan și să pregătești omenirea pentru purificarea care se va produce în curând. Fiica Mea iubită, când vei scăpa de frică, de șovăieli și de nesiguranță, te vei ridica și vei înfăptui aceasta sarcină deosebită pe care o cer de la tine. Fă ceea ce-ți spun acum: în fiecare zi, după amiază la ora trei, să reciți Rozarul Milostivirii Divine pentru a ajuta la salvarea sufletelor. Trebuie să continui să te rogi rozariul, pe care Mama Mea dragă l-a dat lumii, căci ea colaborează cu Mine să pregătească lumea pentru a Doua Venire a Mea.

Multe suflete sunt pierdute acum pentru Mine și din ce în ce mai multe sunt răpite zilnic de către cel rău. Nu pot lăsa să-Mi fie luate. Te rog ajută-mă să le salvez bietele suflete! Lasă deoparte toate îndoielile. Totdeauna gândește-te care este sarcina ta. Ajută ca ochii lor să se deschidă și prin aceasta să primească posibilitatea salvării. Daca te vei gândi mereu la rezultatul final, vei înțelege de ce acest lucru este atât de important și de ce chemarea Mea este făcută din Iubirea pură pe care o port în Inima Mea pentru toți copiii Mei.

Gândește în felul următor: iubirea părinților buni este nemărginită. Când un copil se rătăcește și merge pe calea osândei, durerea și tulburarea din inima părintelui este ca un pumnal. Fiecare părinte care își iubește copilul, va lupta până la capăt pentru el. Nu va abandona lupta niciodată. Și cu Mine este așa. Voi face tot ce Îmi stă în putință pentru a readuce inimile lor la Inima Mea, dar voi respecta întotdeauna liberul arbitru. Fiica Mea, pentru aceasta mă vei ajuta tu.

Despre ascultare și abandonarea totală nu trebuie să-ți mai amintesc. Aceasta este vocația ta, pentru care ai fost aleasă. Ia-ți sabia. Trebuie să lupți cot la cot cu Mântuitorul tău Divin, într-o ultimă încercare de salvare a copiilor Mei înainte de Ziua Judecății.

Acum du-te în pace și iubire ca să primești Trupul Meu.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos