Miercuri, 22 iunie 2011 la ora 19:00

Iubita Mea fiică, devenind mai puternică după ce ai îndurat cea mai grea încercare de până acum, va trebui să faci cunoscute întregii lumi, rugămințile Mele urgente.

Copiii Mei iubiți trebuie să știe că atunci când Eu voi veni, vom fi față în față. Cât de mult doresc să le arăt că Eu chiar exist, și cum aștept să le văd fețele fericite când vor fi martori ai iubirii și îndurării Mele.

Mulți dintre copiii Mei vor cădea în genunchi plângând ușurați, cu lacrimi de bucurie și fericire. Vor vărsa lacrimi de admirație și de iubire, pentru că în sfârșit vor avea posibilitatea să trăiască o viață nouă, în care toate vor urma Adevărul învățăturilor Mele.

Copiii Mei nu vor înțelege adevăratul sens al acestui Mare Act de Milostivire, cel mai mare dar revărsat vreodată asupra omenirii, de la răstignirea Mea încoace. Fiindcă, prin darul Marelui Avertisment, ochii oamenilor se vor deschide, în cele din urmă, în fața adevărului întregii lor existențe pe acest pământ și dincolo de el.

Omenii, care trăiesc azi în lume, trebuie să înțeleagă cât sunt de privilegiați pentru că li se oferă dovada existentei lui Dumnezeu, Tatăl Veșnic, și cea a iubitul său Fiu, deși aceasta este dincolo de înțelegerea lor.

Să nu reveniți la vechile voastre căi după Marele Avertisment.

Vă îndemn pe toți ca după ce ați văzut prezența Mea și ați înțeles că păcatul nu numai că mă ofensează, ci vă și împinge pe calea spre iad, să nu vă mai întoarceți la vechile voastre căi.

Perioada de după Marea Avertisment este crucială pentru pacea lumii și pentru mântuirea voastră. Nu refuzați acest dar. Apucați-l cu ambele mâini. Lăsați ca Marele Avertisment să vă aducă uniți la Mine. Dacă veți proceda așa și vă veți ruga pentru a fi îndrumați, atunci veți fi răsplătiți cu Noul Paradis pe Pământ, unde nu veți duce lipsă de nimic.

Bucurați-vă. Ascultați-Mă. Urmăriți atent mesajele Mele și permiteți-i Iubirii Mele să vă învăluie și să vă conducă spre Glorioasa Mea Împărăție.

Vă iubesc pe toți. Data viitoare când veți simți un puternic imbold de iubire față de aproapele vostru, amintiți-vă că acest dar vine de la Mine. Fără Iubire nu există viață.

Divinul vostru Rege al Milostivirii, Isus Cristos, Fiul Lui Dumnezeu, Tatăl Vesnic