Joi, 28 august 2014 la ora 20:40

Fiica Mea preaiubită, Eu îi cunosc pe ai Mei și ei Mă cunosc pe Mine. De asemenea, ei îi cunosc pe cei care sunt de la Mine, așa cum îi cunosc și pe cei care nu vin de la Mine. Cei care sunt ai Mei au o inimă duioasă, sunt plini de iubire pentru toți păcătoșii, inclusiv pentru dușmanii Mei, și sunt plini de umilință căci ei știu că sunt nimic fără Mine. Sufletele lor sunt fără răutate, dușmănie sau ură, și ei suferă din cauza acestora. Strălucesc ca o făclie sufletele lor pline de Lumina lui Dumnezeu. Această Lumină este cea pe care satana și fiecare înger căzut o țintesc cu orice tip de ispită. Acestea sunt sufletele cele mai căutate de cel rău și în aceste timpuri care urmează, ele vor fi clătinate de minciuni. Unii se vor îndepărta cu totul de Adevăr. Alții se vor agăța de el, dar se vor lupta pentru asta, pe când cei care au în inimile lor Harul Voinței Divine a lui Dumnezeu nu se vor lepăda niciodată de Adevăr.

Lumea se va transforma într-un mare câmp de luptă, unde va domni confuzia, iar sufletele care îmi aparțin Mie se vor confrunta cu mari încercări. Dorința satanei este să-i ia de la Mine pe cei care Mă cunosc. Acestea sunt sufletele care sunt cel mai aproape de Inima Mea, căci sunt pentru el premiul cel mare. Aceste suflete, dacă vor cădea în eroare, vor face paradă prin fața Mea conduse de către cel mai mare dușman al Meu. Eu voi fi batjocorit din cauza trădării lor și voi vărsa lacrimi amare de remușcare pentru acești copiii sărmani ai lui Dumnezeu. Dar să știți aceasta: Eu voi lupta pentru aceste suflete. Eu voi interveni în moduri care vor uimi lumea, astfel încât să-i pot smulge din ghearele înșelăciunii, iar ei vor ști când fac Eu acest lucru. În ziua aceea îi voi întreba din nou: “sunteți ai Mei sau nu?” Apoi ei vor ști că sunt Eu, iar Eu îi voi revendica și îi voi lua în Noua Mea Împărăție. Cei care rămân tari, datorită credinței lor de nezdruncinat în Sfântul Meu Cuvânt, îi vor conduce pe cei care sunt ai Mei. Datorită acestor suflete – Rămășița Mea – Milostivirea Mea se va răspândi mult și dincolo de ceea ce ochiul poate vedea.

Acum mă adresez celor care Mă cunosc: Doresc ca voi să trăiți fiecare zi ca și cum nu ar mai fi ziua de mâine. Aveți încredere în Mine. Cereți-Mi protecție și haruri speciale în călătoria voastră spre Noua Mea Eră a Păcii. Eu voi veni în ajutorul vostru de fiecare dată și voi revărsa peste voi Haruri extraordinare. Atunci nu vă va mai fi teamă de nimic căci veți ști că Eu merg împreună cu voi. Eu vă voi lua de mână și vă voi conduce către Refugiul Păcii Mele și către Marea Mea Slavă.

Veniți la Mine și nu vă temeți, pentru că Ziua cea Mare a Mea va veni dintr-odată și pe neașteptate, și nicio lacrimă nu veți mai vărsa căci veți fi uniți pe veșnicie cu Voia Divină a lui Dumnezeu.

Acceptați Iubirea Mea, Binecuvântările Mele și Mare Mea Milostivire, și atunci cu adevărat puteți pretinde că sunteți ai Mei.

Al vostru Isus