Vineri, 29 august 2014 la ora 14:25

Dragii mei copii, niciunul dintre voi să nu se înspăimânte vreodată de această intervenție Cerească din această Misiune de Mântuire. Dimpotrivă, să fiți recunoscători pentru Marea Milostivire a lui Dumnezeu și pentru Iubirea Sa de necuprins față de specia umană. Trebuie să-i dați Slavă lui Dumnezeu, știind că toate încep și se termină cu El. Nu este cale de mijloc. Gândiți-vă că viața este o etapă între naștere și Noua Împărăție Glorioasă, care vă așteaptă pe toți dacă acceptați Promisiunea lui Dumnezeu că Unicul Său Fiu preaiubit, Isus Cristos, se va întoarce să-Și revendice Împărăția.

Atât de mulți nu cred în Cel care i-a creat! Ei poate au simțit Iubirea Sa și, totuși, încă nu cred că Iubirea vine de la Dumnezeu, ori că Dumnezeu este Iubire. Cei care acceptă că răul există, nu cred în Iubirea lui Dumnezeu și nici nu acceptă existența diavolului. Doar cei care reușesc să învingă răul, în toate formele sale, înțeleg cu adevărat puterea pe care o are cel rău asupra cuvintelor, faptelor și acțiunilor oamenilor. Doar atunci când este dezlegat de influența celui rău, un suflet poate fi liber. Adevărata libertate poate fi obținută numai atunci când acceptați Adevărul. Dacă nu acceptați Cuvântul Făcut Trup, care este Fiul Meu, Isus Cristos, nu veți fi niciodată liberi.

Copii, trebuie să vă luptați cu răul în toate formele sale înșelătoare, dar nu este ușor să le identificați în mod limpede. Satana este Regele Minciunilor. El este înșelătorul care reușește să convingă lumea că el nu există. El prezintă mereu Adevărul ca fiind un lucru rău și îi va convinge pe cei slabi dintre voi că răul poate fi întotdeauna justificat. Niciodată nu trebuie să vă lăsați înșelați, pentru că Adevărul a fost dat lumii și este conținut în Cartea Tatălui Meu. Orice lucru care deviază de la Adevăratul Cuvânt al lui Dumnezeu, trebuie evitat. Nu-i ascultați pe cei care vă spun că o faptă rea este un lucru bun, ori că trebuie acceptată din cauza vremurilor pe care le trăiți.

Specia umană nu s-a schimbat. Păcatul nu s-a schimbat. Schimbarea constă doar în reticența omului de a-L accepta pe Dumnezeu ca și Creator al său.

Mama voastră preaiubită,
Mama Mântuirii