Joi, 23 iunie 2011 la ora 22:10

Iubita Mea fiică, acea bucurie pe care o simți azi este rezultatul harurilor revărsate asupra ta în timpul Adorației de ieri. Acum îți dai seama cât de important este să-Mi permiteți să revărs astfel de haruri asupra sufletelor în timpul acestei perioade deosebite petrecute în compania Mea.

Cum puteți recunoaște sufletele pierdute?

Astăzi doresc să vorbesc cu tine despre sufletele pierdute din lume și despre cum pot fi ele identificate. Cei care Mă urmează cred adesea în mod eronat că sunt pierdute sufletele care trăiesc în păcat de moarte. Acest fapt nu este neapărat adevărat. Un suflet pierdut poate fi acea persoană care nu crede în Mine sau în Tatăl Veșnic. Suflete pierdute pot fi și acei copii ai Mei care zi de zi sunt atât de prinși în goana lor după bani, după avere, carieră și pofta de lucruri materiale. Toate acestea, pentru fericirea pe care cred ei că aceste lucruri le-o vor aduce în viitor. Aceștia sunt oameni obișnuiți, oameni buni care însă Îmi întorc spatele.

Mulți dintre acești copii ai Mei sunt buni la inimă. Ei pot fi plini de iubire față de semenii lor, față de familiile și de prietenii lor. Ei pot fi populari, plăcuți de toată lumea și totuși pot fi suflete pierdute. Vă întrebați cum e posibil? Pentru că ei nu cred că sufletul lor e la fel de important ca și nevoile lor fizice, drept urmare ei îl neglijează. Neacordând atenție sufletului lor, sunt predispuși la ispitele pe care le întâlnesc zi de zi în viața lor. Le este greu să reziste tentațiilor bunurilor lumești și nu se gândesc că timpul pe care-l investesc în ambițiile lor ar putea fi folosit ca să-și arate iubirea față de ceilalți prin arta dăruirii. În preocuparea lor pentru bani pot deveni mândri. Iar mândria îi împiedică să se comporte ca niște adevărați discipoli ai Mei.

Copiii Mei, dacă vă folosiți tot timpul alergând după himerele despre care credeți că lumea le are de oferit – avere, bunuri materiale, putere – atunci vă rămâne puțin timp pentru rugăciune și hrănirea sufletului pentru viața viitoare. Atât de mulți copii de ai Mei, nu pot nicicum să înțeleagă de ce bunurile materiale îi lasă cu sufletul gol. Ei nu ascultă nici de credincioșii Mei, care cunosc Adevărul. Pentru că nu recunosc existența Lui Dumnezeu, Tatăl Veșnic, ei nu reușesc să-i bucure pe alții, ci doar pe ei înșiși. Din exterior acești oameni trăiesc o viața activă, sănătoasă, veselă, fără griji. Dar un asemenea fel de viață nu se poate trăi în mod corect fără a crede în Viața Veșnică. Din viața lor lipsește umilința.

Ați putea spune în apărarea lor că trebuie să-și hrănească familiile și să se îngrijească de ceilalți care se bazează pe ei, iar ei depun eforturi în vederea acestor scopuri. Răspunsul Meu este următorul: nu, ei nu fac asta. Țelul lor nu este să-și hrănească familiile. În multe cazuri ei urmăresc satisfacerea propriilor pofte. Cu cât fac asta mai mult, cu atât se îndepărtează de Mine, de Tatăl Veșnic.

Până când, copiii Mei, nu vă veți trezi și nu veți recunoaște felul în care satana folosește atracțiile pline de glorie ale lumii, ca să vă absoarbă într-un fals sentiment de siguranță materială, – nu veți putea veni la Mine. În această viață trebuie să petreceți timp slăvindu-L pe Creatorul vostru. Având grijă de semenii voștri prin activități caritabile, acordând prioritate nevoilor celorlalți, călcând astfel pe urmele Mele. Copiilor Mei care nu cred în Dumnezeu Tatăl sau care cred în El dar au ales în mod convenabil să lase la o parte orice omagiu față de El, fiind mult prea preocupați de problemele lumești, le va fi greu să intre pe porțile Raiului, adevăratul Paradis după care ei tânjesc.

Pământul este doar o fază a întregii voastre existențe. Ceea ce oferă Raiul nu poate fi întrezărit nici măcar pentru o clipă în viața de pe Pământ. Niciuna dintre atracțiile pământești nu merită să fie vânată, dacă asta înseamnă pierderea bijuteriei care este Raiul. Trăsăturile esențiale pentru a intra în împărăția Mea sunt: credința, iubirea, umilința și dorința de a face voia Mea.

Al vostru Iubit Invătător si Mântuitor al întregii Omeniri,  Isus Cristos