Sâmbătă, 06 septembrie 2014 la ora 16:00

Fiica Mea preaiubită, Înțelepciunea Mea este de Origine Divină și omul este incapabil să înțeleagă pe deplin Cine sunt Eu.

Eu dăruiesc suficientă cunoaștere, prin Darul Duhului Sfânt, omenirii. Învățăturile Mele au fost date lumii într-un mod simplu astfel încât orice om să poată să înțeleagă Adevărul. Înțelepciunea ce vine de la Dumnezeu nu este niciodată complicată și aceasta este dată pentru ca omul să primească claritatea de care are nevoie pentru a-și pregăti sufletul pentru Împărăția Mea. Iubirea este curată. Iubirea este simplă. Iubirea adevărată este reciprocă. Singura Mea dorință este ca sufletele să răspundă Iubirii Mele astfel încât, prin puterea Duhului Sfânt, să înțeleagă, într-o clipă, ce se așteaptă de la ele astfel încât să poată fi parte a Împărăției Mele.

Eu vă trimit mesageri ca să vi se dea claritatea de a înțelege. Oricum, Adevărul nu este ușor de acceptat în viețile voastre de zi cu zi din cauza confuziei care există. Cuvântul Meu este în mod continuu contrazis, reexaminat, reanalizat, reevaluat și înțeles greșit, iar aceasta creează dificultatea de a adera la Adevăratul Cuvânt al lui Dumnezeu. Când declarați deschis că voi credeți în Cuvântul Meu, în Învățăturile Mele și în Sacramentele Mele, atunci veți fi batjocoriți în curând din această cauză.

Mulți oameni instruiți ai bisericii auto-proclamate vor pune în curând sub semnul întrebării Adevărata Mea identitate și Existența Preasfintei Treimi. Ei vor folosi argumente elaborate pentru a vă orbi față de Adevăratul Cuvânt al lui Dumnezeu, și vor folosi orice tip de argument teologic pentru a dovedi că toate religiile sunt la fel. Curând vor respinge Adevărul – Cuvântul lui Dumnezeu. Vor profana Cuvântul lui Dumnezeu cu doctrine complicate și contradictorii, și printre enoriașii de pretutindeni, nu va fi nici unul mai înțelept pentru a înțelege că sunt hrăniți cu prostii. Cuvântul Meu va fi ascuns și peste el se va așterne praful. Amintiți-vă mereu că trebuie să înțelegeți Cuvântul Meu așa cum El a fost dat. Detalii legate de Divinitatea Mea și de Misterul lui Dumnezeu nu au fost revelate omenirii, căci ele nu sunt de revelat până când nu începe Noua Eră de Pace. Curând, un om va veni și vă va spune că vă dezvăluie Adevărul Existenței Mele și detalii despre A Doua Mea Venire. El va înrobi lumea. Apoi va pretinde că el sunt Eu. Mulți îl vor crede deoarece ei nu au reușit să înțeleagă Cuvântul așa cum a fost așternut în Preasfânta Biblie.

Eu, Isus Cristos, voi veni din nou să-i judec pe cei vii și pe cei morți și aceasta nu se va întâmpla și nici nu se poate întâmpla pe acest pământ.

Al vostru, Isus