Miercuri, 10 septembrie 2014 la ora 03:00

Mult iubita Mea fiică, să se știe că de fiecare dată când un om păcătuiește față de Mine, Eu îl voi ierta. Poate că păcatul îl separă de Mine, dar Eu tot îl iubesc pe păcătos. Să se știe că Eu îi iubesc și pe cei care M-au uitat. Vreau ca toți cei care poate simt că Eu nu exist, să Mă asculte acum.

Eu sunt ușor de găsit. Vă rog, chemați-Mă. Vă doresc. Vă iubesc. Am nevoie de voi, căci voi sunteți carne din carnea Mea. Pentru că sunteți parte din Trupul Meu, Eu Mă simt pierdut atunci când nu-Mi răspundeți. Precum un părinte care a dat viață unui copil, Eu aștept răspunsul vostru. Un bebeluș îi răspunde în mod natural părintelui său. Un părinte își iubește în mod natural copilul, căci aceasta face parte din Harul pe care Eu îl revărs peste omenire.

Eu sunt Tatăl vostru. Eu sunt Creatorul vostru. Eu sunt Cel care Sunt. Nu știți că Eu vă iubesc pe toți cu un dor pe care îl cunosc doar cei care sunt la rândul lor părinți? Eu plâng cu lacrimi amare când voi nu știți Cine sunt Eu. Inima Mea este grea acum când vă chem. Iubiți-Mă așa cum vă iubesc Eu.

Tatăl vostru Veșnic,
Dumnezeu cel PreaÎnalt