Sâmbătă, 13 septembrie 2014 la ora 22:50

Mult iubita Mea fiică, în curând vor apărea schimbările pe care vi le-am anunțat cu privire la Biserica Mea de pe pământ. Sectele seculare vor încerca, în scurt timp, să îndepărteze tot ceea ce discipolii Mei prețuiesc ca fiind sfânt și să introducă în Biserică o nouă mișcare modernistă. Acest modernism, vor spune ei, va fi menit să ajute la recrutarea de noi slujitori sfințiți și să introducă forme mai acceptabile de a-L Slăvi pe Dumnezeu, astfel încât o nouă generație mai tânără să poată fi atrasă din nou în Bisericile lui Dumnezeu. Toate aceste noi ritualuri, rugăciuni și adunări – pe care ei le vor prezenta ca fiind o nouă și modernă interpretare a Cuvântului Meu Sfânt – vor masca o doctrină goală care nu va veni de la Mine.

Noua mișcare va fi promovată ca parte a unei evanghelizări globale în care falsa doctrină, formulată cu grijă astfel încât să fie percepută ca fiind perfectă din punct de vedere teologic, va ademeni milioane de oameni. Foarte mulți vor fi atrași de această formă de modernism și din această cauză ei se vor îndepărta de Dreapta Credință. În ceea ce va fi văzut drept o renaștere radicală a credinței Creștine, de fapt se va denunța Adevărul.

Mulți vor fi înșelați și mulți profeți falși se vor ridica dintre evangheliști. Acești profeți falși vor promova Creștinismul fals, care va înlocui Preasfintele Evanghelii lăsate de Mine prin Apostolii Mei. Pe măsură ce vocile apostaziei vor fi auzite în fiecare țară, în diferite limbi și diferite națiuni, Adevăratul Cuvânt al lui Dumnezeu va fi uitat. Și, de pe buzele acestor falși profeți și autoproclamați predicatori ai credinței, multe minciuni se vor revărsa. Scriptura Mea va fi declarată ca neavând nicio legătură cu nevoile omenirii și cu dorințele oamenilor care trăiesc în secolul 21.

Pentru mulți oameni, lipsa lor de credință în Mine a însemnat pierderea interesului față de Sfântul Meu Cuvânt până acum. În curând, ei se vor întoarce și vor îmbrățișa cu entuziasm cea mai mare înșelăciune cunoscută vreodată. Și în timp ce mulți vor accepta ceea ce ei vor crede că este o renaștere revigoratoare a Creștinismului, tot ceea ce li se va servi va fi dictat de către dușmanii lui Dumnezeu.

Să fie știut că omul nu poate niciodată să trăiască conform unei doctrine false, și asta va aduce cu sine distrugerea totală, atunci când sufletele vor fi devorate de blasfemie. Cel care nu vine de la Mine va conduce un grup global care va fi aplaudat de către oamenii de pretutindeni. Atunci va fi timpul ca Noua Religie Mondială să fie anunțată și primită cu brațele deschise în Biserica Mea. Acest fapt va conduce apoi la preluarea de către anticrist a scaunului său de onoare în Biserica Mea, așa cum a fost prezis, când el va fi invitat, de către cei care lucrează în completă supunere față de satana, să intre ca oaspete de onoare.

Pe aceia dintre voi care vor fi tentați să se complacă în această falsă doctrină vă avertizez că omul nu poate trăi numai cu pâine, ci numai cu Cuvântul care vine din Gura lui Dumnezeu.

Isus al vostru