Marți, 16 septembrie 2014 la ora 20:25

Fiica Mea mult iubită, când lumea pare că este în dezordine, să nu vă fie teamă niciodată, căci Dumnezeu comandă toate lucrurile.

El îi permite celui rău doar o putere limitată, și El va lupta pentru a se asigura că Duhul Sfânt rămâne viu astfel ca oamenii buni să fie victorioși luptând în Planul Meu de Mântuire. Răutatea, în toate formele sale, este o trăsătură a diavolului. Pentru a evita să fiți infestați de satana, nu trebuie să vorbiți de rău, nu trebuie să ascultați răul spus de cineva și nu trebuie să faceți fapte rele împotriva unei persoane în viață. Să spuneți că sunteți ai Mei este una, dar să fiți ai Mei este alta.

Când sunt cu adevărat prezent într-un suflet, Eu voi face tot ce îmi stă în Putință pentru a opri aceste suflete de la săvârșirea faptelor rele. Dacă sufletul se încrede total în Mine, atunci el va vedea că îi este mai ușor dacă este călăuzit de Mine. Dacă voința unei persoane este foarte puternică, și dacă persoana este mândră și încăpățânată, atunci va fi cu ușurință condusă de înșelător care o va prosti în multe feluri. El va convinge persoana că o faptă rea, o limbă ascuțită sau o faptă de blasfemie este acceptabilă în anumite cazuri. Și astfel, acel suflet va cădea în înșelăciune. Acelor suflete, Eu le spun acestea.

Nu vorbiți rău despre altul, nu cedați dorinței de a calomnia, nu vă faceți voi înșivă judecători peste alții și nu acuzați un alt suflet pentru Numele Meu Sfânt. Când comiteți asemenea ofense împotriva Mea, veți cădea, de la acest nivel de nelegiuire, într-un întuneric care va crea între noi o mare separare. Când această separare crește, și pe măsură ce vă îndepărtați mai mult de Mine, veți simți un vid îngrozitor, o senzație – care vă va măcina – de singurătate atât de adâncă, încât veți avea un sentiment de panică, pe care vă va fi greu să-l identificați. Apoi veți simți separarea de Dumnezeu, pe care o îndură sufletele din Purgator și cele din Iad. Dacă din aceasta puteți să învățați acum ceva, vi se va părea apoi mai ușor să vă apropiați de Mine.

Amintiți-vă, trebuie să izgoniți mai întâi din sufletul vostru toate gândurile de ură. Eu nu pot să fiu prezent într-un suflet care e plin de ură, căci aceasta este imposibil.

Al vostru, Isus