Sâmbătă, 20 septembrie 2014 la ora 16:38

Mult iubita Mea fiică, să știi că din slăbiciunea omenească Eu scot la iveală o mare forță. Puterea Mea este maximă atunci când ating sufletele celor slabi, pentru că atunci Mă pot baza pe ei ca să Îmi permită să acționez înlăuntrul lor.

Aceia dintre voi care sunteți slabi trebuie să-Mi cereți Harul încrederii. Încredeți-vă în Mine, micuții Mei iubiți, și atunci toată Puterea este a Mea. Eu nu pot să Mă apropii de sufletele celor mândri, ale celor trufași sau ale celor aroganți, căci ei nu se smeresc în Ochii Mei. Mândria este o barieră între om și Dumnezeu pentru că omul mândru crede că vocea sa este mai puternică decât a Mea. Așa a fost mereu. Nici în ziua de azi nu este altfel. Vă cer vouă tuturor să vă rugați pentru acele suflete care Mă înțeleg greșit și simt nevoia să declare ce înseamnă cu adevărat Cuvântul Meu după interpretarea lor proprie.

Când un om îl acuză pe altul și apoi spune “Așa ar fi dorit Dumnezeu să fie apărat Cuvântul Lui”, sau când un om își justifică faptele rele și spune că ele sunt bune în Ochii Mei, să știe asta: Dacă Mă iubiți, nu vă veți abate niciodată de la iubirea despre care v-am învățat Eu sau de la modul în care trebuie să Mă imitați pe Mine. Eu niciodată nu i-am criticat pe păcătoși. Niciodată nu i-am denigrat. Niciodată nu i-am rănit și niciodată nu i-am învinuit. Deci și voi trebuie să faceți așa cum am făcut Eu.

Acceptați-i pe păcătoși. Rugați-vă pentru ei. Căci, dacă nu faceți așa, sfidați Cuvântul Meu iar faptele voastre nu slujesc decât părerii voastre eronate despre Cine Sunt Eu. Nu puteți spune că sunteți de la Mine dacă predicați opusul a ceea ce v-am învățat Eu. Să nu-i disprețuiți niciodată pe cei despre care credeți că sunt păcătoși în Ochii Mei. Rugați-vă pentru ei dar nu-i judecați niciodată pentru că nu aveți acest drept.

Al vostru, Isus