Luni, 29 septembrie 2014 la ora 20:50

Preaiubita Mea fiică, Iubirea Mea, când este acceptată de către voi, poate produce roade mărețe. Dar, când este respinsă de către om, rezultatul va fi un pământ veștejit. Fără Iubirea Mea nu este viață, nu este bucurie, nu este pace. Când omul simte Iubirea Mea, ea creează o mare uimire, minunare și un sentiment de profundă recunoștință în sufletul persoanei căreia i-a fost dăruit acest Dar.

Iubiții Mei copii, când voi experimentați iubirea, sub orice formă, față de o altă ființă umană, este Iubirea Mea cea pe care o simțiți. Ea nu poate veni decât de la Mine, pentru că Eu Sunt Iubirea. Iubirea este un dar și voi trebuie să o cuprindeți atunci când simțiți că vă mișcă inimile. Cei care acceptați Iubirea Mea: aflați că Eu vă umplu și mai mult cu Darul Meu atunci când îl împărțiți cu cei cărora nu li s-a acordat această favoare.

Iubirea Mea va învinge răul și ura. Iubirea șterge ura, întrucât cel rău, spinul din coasta omenirii, nu este capabil de iubire. Dacă spuneți că Mă iubiți, atunci trebuie să luptați din greu pentru ca ura, de orice fel, să nu vă prihănească sufletele. Dacă Mă iubiți, vă veți ierta dușmanii, pentru că îi veți vedea așa cum îi văd Eu. Aceasta cere din partea voastră perseverență și disciplină, care vă va opri să răniți, verbal sau fizic, o altă persoană.

Când permiteți Iubirii Mele să curgă prin venele voastre, veți simți pace și libertate deplină. Aceasta se întâmpla pentru că nu veți mai simți nici un fel de răutate, mânie, răzbunare ori ranchiună împotriva altui copil al Meu. Acesta este Darul Iubirii Mele în forma sa cea mai pură. Acceptați-l din partea Mea, spunând această rugăciune:

Rugăciunea (168) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru Darul Iubirii lui Dumnezeu

“O, Tată Preaiubit. O, Cel Veșnic, Dumnezeule Preaînalt, fă-mă vrednic de Iubirea Ta.

Te rog, iartă-mă pentru că i-am rănit pe alții și pentru orice altă greșeală care a produs suferință vreunui copil al Tău.

Deschide-mi inima pentru a Te primi în sufletul meu și curăță-mă de orice ură pe care aș putea-o simți față de altă persoană.

Ajută-mă să-mi iert dușmanii și să semăn semințele Iubirii Tale oriunde mă duc și printre cei cu care mă întâlnesc în fiecare zi.

Dăruiește-mi, Tată Drag, Darul Perseverenței și al Încrederii, așa încât să pot susține Cuvântul Tău cel Sfânt și astfel să țin în viață, într-o lume întunecată, flacăra Măreței Tale Iubiri și Milostiviri. Amin.”

Copii, vă rog să vă liniștiți cu gândul că Eu îl iubesc pe fiecare dintre voi, oricine ar fi, orice păcate ar fi comis și indiferent dacă M-a hulit sau nu. Iubirea Mea pentru voi este necondiționată.

Eu trebuie, totuși, să-i separ pe cei care încearcă să-i orbească pe copiii Mei în fața adevărului despre salvarea lor, de cei care sunt ai Mei. Dacă Eu nu aș interveni, mulți ar fi pierduți pentru Mine, iar Eu nu sunt pregătit să sacrific suflete din cauza celor care, în ciuda oricărui efort din Partea Mea, Mă vor respinge în ziua finală.

Vă cer să vă puneți toată încrederea în Mine și să țineți aproape de voi Pecetea Protecției Mele, sub orice formă. Bătălia a început deja și Eu îmi voi vărsa dreptatea pedepsindu-i pe cei care încearcă să-i distrugă pe copiii Mei.

Nu uitați nici un moment Cine Sunt Eu. Eu sunt începutul și sfârșitul. Toți cei care vin la Mine vor afla Viața Veșnică. Permiteți-Mi să vă conduc spre siguranță și spre o viață glorioasă în uniune cu Voia Mea. La Timpul Meu, Eu voi dezvălui Noul Paradis și doresc ca voi să aveți răbdare. Trăiți-vă viața în armonie cu ceilalți. Aveți grijă de familiile voastre ca și până acum. Veniți la Mine, în bisericile voastre, ca și până acum. Dar, întotdeauna amintiți-vă că Adevărul, Adevăratul Cuvânt al lui Dumnezeu, nu se poate schimba pentru că Eu Sunt Adevărul. Eu nu mă pot schimba pentru că aceasta nu e cu putință.

Vă iubesc. Vă binecuvântez. Vă apăr.

Al vostru Tată Iubitor,
Dumnezeu Cel PreaÎnalt

Mesajul contine

Pentru Darul Iubirii lui Dumnezeu
Rugăciunea (168) a Cruciadei de Rugăciune

O, Tată Preaiubit, o, Cel Veșnic, Dumnezeule Preaînalt, fă-mă vrednic de Iubirea Ta.

Te rog, iartă-mă că i-am rănit pe alții și pentru orice altă greșeală care a produs suferință vreunui copil al Tău... citește tot