Miercuri, 08 octombrie 2014 la ora 20:25

Mult iubita Mea fiică, cât de rece a devenit inima oamenilor. Cât de puțin le pasă lor de nevoile celorlalți și de darul vieții. Ei și-au lăsat inimile să se pervertească pentru că ei nu mai sunt în starea în care iubirea adevărată să poată domni în sufletul lor. Odată ce iubirea slăbește și caritatea față de nevoile celorlalți devine din ce în ce mai puțină, de aici nu vor apărea decât nedreptăți.

Când iubirea se diminuează, Dumnezeu e diminuat în viața voastră. Inima celor care poate că odată M-au iubit, dar acum nu mai cred în Mine, se va transforma în piatră. Atunci când voi întoarceți spatele iubirii față de alții, veți deveni pustiiți și neliniștiți. Lipsa voastră de iubire vă va duce la acceptarea a tot felul de practici care pentru Mine sunt dezgustătoare. Tot ceea ce Mă reprezintă va fi respins de către voi. Întreaga viață dată omenirii prin Puterea lui Dumnezeu, va fi coruptă și în multe cazuri distrusă de voi. Respectul vostru pentru Legile lui Dumnezeu și pentru viața omenească nu vor mai însemna nimic. Atașamentul vostru față de toate lucrurile pământești și față de bunurile lumești pe care ele le generează nu vă va aduce satisfacție.

Când vă împietriți inima împotriva lui Dumnezeu, omenirea suferă foarte mult. Când puterea celui rău înlocuiește iubirea pe care odinioară o avea lumea pentru Mine, Isus Cristos, să știți că timpurile aproape că sunt asupra voastră.

Renunțați la încăpățânarea voastră și la goana după plăceri. Nu încercați să schimbați Legile lui Dumnezeu ca să se potrivească vieții voastre păcătoase. Cereți, cereți, cereți Intervenția Mea, pentru ca Eu să vă pot arăta calea. Dacă nu vă întoarceți la calea Vieții Veșnice, care a fost săpată pentru fiecare copil al lui Dumnezeu, atunci nu puteți fi niciodată parte a Împărăției Mele.

Al vostru Isus