Sâmbătă, 25 iunie 2011 la ora 16:00

Nota vizionarei: cu puțin timp înainte de a primi acest mesaj, m-am rugat Rugăciunea Milostivirii Divine când brusc Duhul Sfânt m-a anunțat că imediat voi primi un mesaj de la Dumnezeu Tatăl. Am început să tremur în tensiunea emoțiilor. După care am pus întrebarea: În Numele Cui vii? Răspunsul a fost următorul:

Vin în Numele Iubitului Meu Fiu, Isus Cristos, care este Mântuitorul omenirii. Eu sunt Dumnezeu Tatăl și Mă adresez ție pentru prima oară. Fiica Mea care ai fost aleasă, azi Mă adresez ție pentru a face cunoscută omenirii, iubirea pe care o port fiecăruia dintre voi.

Mulți nu Mă cunosc. Ei doar cred că Mă cunosc, însă pentru milioanele de copii ai Mei Eu sunt doar o entitate fără chip. Atât de puțin Îmi cunosc dorința de a le permite să Mă lase să-i iubesc, în felul în care a fost menit să fie.

În lume mulți Îmi iau Numele în deșert, aceia care nu vor să recunoască faptul că lumea și creaturile ei au fost create de mâna Mea. Celor cărora nu le este clar cine sunt Eu de fapt și le este oarecum teamă de Mine: nu aveți de ce să vă temeți, pentru că iubirea Mea este pură față de toți copiii Mei. Vă iubesc atât de mult încât am făcut cel mai mare sacrificiu dintre toate, ca să vă readuc în brațele Mele și să vă salvez din ghearele înșelătorului. L-am trimis pe Preaiubitul Meu Fiu, Isus Cristos, în lume ca să puteți înțelege adevărul despre iubire. Această iubire, dacă o acceptați, vă va salva pe toți.

Mi se rupe Inima când văd că mulți dintre voi nu vor să se întoarcă la Mine și să-Mi arate iubirea lor. Îmi doresc pur și simplu, să vă întoarceți la Mine și să-Mi cereți ajutorul. Nu vă fie teamă de iubirea Mea, fiindcă prin iubirea Mea ați primit și prima suflare la naștere. V-am creat, pe fiecare dintre voi, după Chipul și asemănarea Mea, ca să pot avea o familie. Am creat lumea din pură iubire pentru voi, copiii Mei, ca să împărțiți acest Paradis cu Mine. L-am creat cu atâta iubire, încât fiecare părticică a fost construită cu multă grijă. Am fost atât de fericit când Paradisul pe Pământ a fost creat, încât îngerii s-au bucurat și Raiul a fost aprins de flăcările iubirii, pe care nicio ființă umană nu și le-ar putea vreodată imagina. Apoi totul a fost distrus de Păcatul provocat de șarpe.

Copiii Mei, lăsați-Mă să vă explic. A venit vremea să revendic acel Paradis pe care Eu l-am creat din Iubire, ca să putem deveni din nou o familie.

O familie ce va fi strâns unită de legăturile puternice ale iubirii.

Acest Nou Paradis pe Pământ este pregătit acum pentru toți copiii Mei.

El va dura 1000 de ani pe pământ și nimeni nu trebuie să fie exclus, pentru că asta Mi-ar sfâșia inima. Preaiubitul Meu Fiu, Isus Cristos și Duhul Sfânt se străduiesc din greu să vă aducă înapoi în turma Mea iubitoare, astfel încât Paradisul creat la început să devină încă o dată cel mai mare dar de care să se bucure copiii Mei.

Acest Paradis va fi un loc al iubirii, al frumuseții, al gloriei și va fi căminul tuturor acelora care au inima și sufletele curate. Este pentru fiecare suflet de pe Pământ și este obiectivul fiecărui suflet de pe pământ, inclusiv al celor care nu-și dau seama de asta.

Fiul Meu se adresează lumii și se pregătește să reverse marea Sa milostivire în timpul Avertismentului, pentru a da tuturor păcătoșilor șansa de a se bucura de Noul Paradis pe Pământ.

Trebuie să-Mi auziți vocea. Vă cer tuturor să-Mi acordați atenție. Întoarceți-vă la Mine. Admiteți faptul că Eu într-adevăr exist. Că Eu sunt sursa tuturor formelor de viață, a întregii creații și a toată slava. Dacă faceți aceasta, veți fi bineveniți în Paradisul Meu de pe Pământ, ce vă oferă tot ce ați putea visa vreodată. Ascultați de Fiul Meu și de Mesajele Sale pe care le dă lumii ca să vă convertească. Pentru cei care nu vor asculta, continuând chiar și atunci calea păcatului, nu va fi arătată nici o îndurare.

Eu sunt Dumnezeul întregii creații. Sunt Dumnezeul iubirii, al compasiunii. Sunt de asemenea și Dumnezeul Dreptății. Mâna Mea va cădea asupra omenirii care, din cauza supunerii față de cel rău, refuză să urmeze calea iubirii și a adevărului.

A sosit timpul să-Mi revendic Glorioasa Mea Împărăție, pe care niciun om nu o va putea opri prin păcat. Dacă vor încerca vor fi pierduți pentru totdeauna.

Eu sunt Dumnezeul vostru, Creatorul vostru. Iubirea Mea nu moare niciodată. E înflăcărată și plină de o tandrețe profundă pentru voi, ca să vă aducă înapoi la Mine, la moștenirea pe care am creat-o cu atâta iubire. Din cauza păcatului mulți dintre copiii Mei vor trebui să renunțe la dreptul lor la această moștenire și, făcând un pas înapoi, să permită celor care Mă iubesc cu adevărat să intre pe porți fără opreliști.

Vă rog, copii, nu respingeți chemarea Mea adresată omenirii. Acceptați Milostivirea oferită acum de Preaiubitul Meu Fiu.

Acceptați-o cu brațele deschise.

Dumnezeu Tatăl, Creatorul si Făcătorul Tuturor Lucrurilor