Vineri, 10 octombrie 2014 la ora 13:10

Copiii mei dragi, Răstignirea Fiului Meu a fost semnificativă din multe puncte de vedere. El a fost ucis nu numai de mâna soldaților romani, ci și din ordinele acelora care pretindeau că sunt urmași dedicați ai Cuvântului lui Dumnezeu.

Biciuirea, persecuția și moartea Lui au fost făcute la instrucțiunile acelora care îi conduceau pe credincioși în Templul lui Dumnezeu. Ei au negat tot ceea ce știau că reprezintă Adevărul, deoarece au refuzat să accepte că Fiul Meu, Isus Cristos, era Mesia. Toate Legile poruncite de Dumnezeu au fost încălcate, când ei au găsit plăcere în execuția Fiului Meu.

Înainte de Ziua venirii Domnului ei vor reconstitui Răstignirea Lui. Ei îl vor biciui, prin trădarea Sfântului Său Cuvânt. Ei îi vor persecuta pe cei care Îi rămân fideli, iar apoi vor profana Trupul Său. Dar nu vor putea să-L ucidă, căci Trupul Său – Biserica Sa – nu poate să moară și va rămâne în picioare, deși într-o stare fragilă, până la sfârșit.

În aceste timpuri trebuie să vă amintiți că întreaga viață vine de la Dumnezeu. Moartea nu are nici o putere asupra lui Dumnezeu. Viața, odată ce a fost dată, nu poate să moară. În curând, moartea nu va mai avea nici o putere asupra omului și prin Învierea Fiului Meu, și omul va avea Viața Veșnică a trupului și a sufletului. Aceia care se încred în Cristos și îi rămân devotați Lui, vor avea viață. Doar cei care îl resping complet nu vor avea viață.

Bucurați-vă, știind că o viață glorioasă vă așteaptă pe voi toți cei care aderați la Sfântul Cuvânt al lui Dumnezeu, căci moartea nu vă va distruge.

Mama voastră Preaiubită