Duminică, 12 octombrie 2014 la ora 18:40

Mult iubita Mea fiică, multe schimbări vor veni pe măsură ce se apropie A Doua Venire a Iubitului Meu Fiu.

Nu vă temeți, copiii Mei, căci aceste lucruri trebuie să se împlinească pentru purificarea copiilor Mei, astfel ca ei să se poată bucura când va veni Ziua în care va începe lumea fără de sfârșit. Promisiunile Mele s-au împlinit întotdeauna și totul se va sfârși cu bine.

Doresc ca voi să implorați Milă pentru fiecare suflet care trăiește în lume, astfel ca rasa umană să se poată uni ca unul în Ochii Mei. Curând, ura, răul și nedreptățile din lume vor ajunge la un sfârșit brusc, iar Lumina Împărăției Mele va străluci asupra voastră. Pacea va domni și iubirea va umple pământul, când Noul Paradis va fi dezvăluit în toată splendoarea lui. Dreptatea Mea va eradica tot răul, iar toți cei care, în ciuda Intervenției Mele, se vor agăța de diavol, vor fi aruncați deoparte. Atunci, nu vor mai fi lacrimi vărsate, și ultima parte a Legământului Meu va fi finalizată.

Ridicați-vă, copiii Mei, înălțați-vă inima în speranță și încredere. Eu voi interveni în multe moduri pentru a împiedica actele nelegiuite, trădările și ereziile înșelătoare să vă distrugă. Timpul Meu a început și dușmanii Mei vor fi loviți când Eu Mă străduiesc să pun totul în ordinea sa corectă, astfel ca totul să fie pregătit. Pământul va fi purificat, la fel cum copiii Mei vor fi curățați de toate relele, iar Eu îi voi înălța pe cei blânzi, pe cei smeriți și pe cei cu inima caldă, pentru a-și lua locul în Noul Cer și Noul Pământ.

Să nu vă pierdeți niciodată speranța, căci toată Puterea este a Mea. Veniți la Mine, micuții Mei, și aflați-vă alinarea în Iubirea Mea necondiționată. Încredeți-vă în Mine și toată slava va fi a voastră.

Tatăl vostru iubitor

Dumnezeu cel PreaÎnalt