Joi, 16 octombrie 2014 la ora 19:10

Mult iubita Mea fiică, foamea de mâncarea care hrănește trupul este o suferință îngrozitoare. Dar foamea spirituală lasă sufletul golit, nefericit și pierdut. Când un suflet se depărtează de Mine, el va pribegi căutând orice fel de satisfacție. El va merge până la capătul pământului căutând calmul și ușurarea spirituală, însă nimic nu poate să umple acest gol, în afară de Mine. El poate va găsi ușurare vremelnică în încercările de relaxare lumești, dar niciodată nu va găsi pacea pe care i-o pot aduce doar Eu.

Când Eu hrănesc sufletul oamenilor cu Harul Meu, ei vor fi plini de Iubirea și Prezența Mea. Deși Prezența Mea într-un suflet va atrage asupra acestuia veninul spiritelor rele care vor face tot ce pot spre a-l tulbura, acelui suflet nu-i va păsa. Iubirea Mea este tot ceea ce vă este necesar pentru a vă simți împliniți, iar Pacea Mea, care vă umple, nu este din această lume. Ea aduce cu ea mari Binecuvântări, iar sufletul care obține această pace nu va renunța la ea, odată ce a simțit-o.

Când cineva face eforturi extraordinare pentru a Mă respinge, el nu se păcălește decât pe sine însuși. A Mă respinge pe Mine este alegerea voastră. De ce arătați atunci ură pentru Mine, dacă nu credeți că Eu exist? Vă chem pe voi toți cei în care se duce o luptă spirituală, să ascultați Glasul Meu acum când Eu vă chem. Dacă Mă respingeți, atunci să rămâneți tăcuți. Nu Mă respingeți ca apoi să Mă blestemați, căci dacă faceți așa, vă contraziceți voi înșivă. Nu puteți urî ceva ce nu există. Când simțiți ură de orice fel, nu știți că ea vine dintr-o sursă, exact cum vine iubirea? Iubirea vine de la Dumnezeu. Ura vine de la satana. În ziua în care vă veți da seama că răul crește și puroiază pe măsură ce se descolăcește ca un șarpe, veți vedea că el este o entitate reală. Numai atunci veți accepta în sfârșit că diavolul există. Motivul pentru care el, satana, este atât de viclean, este acela că nu e în avantajul lui să se facă cunoscut. Căci dacă s-ar întâmpla aceasta, vouă v-ar fi imposibil să nu credeți în Dumnezeu.

Deschideți-vă ochii și vedeți răul drept ceea ce este el. Să știți că dacă Mă respingeți, cel rău se va folosi de voi pentru a alimenta ura împotriva celor care Mă iubesc.

Isus al vostru