Vineri, 17 octombrie 2014 la ora 15:30

Iubiții mei copiii, vă rog să vă rugați pentru slujitorii sfințiți loiali Fiului meu căci vor începe să se desfășoare evenimentele viitoare. Mulți vor fi deposedați de titlurile lor și aruncați în pustie, în dizgrație. Tulburările și confuzia se vor răspândi în interiorul Bisericii Fiului Meu, însă trădătorii se vor ridica în număr mare și mulți îi vor urma. Alte Biserici Creștine se vor apropia de noua biserică adaptată, iar apoi totul va fi pus în scenă pentru a se înălța noua religie mondială. La început, această nouă formă a bisericii va părea ca o gură de aer proaspăt pentru mulți dintre cei care doresc o schimbare. Apoi, va deveni clar că ea servește doar celor care vor ca Legile lui Dumnezeu să se modifice pentru a conveni vieților lor păcătoase. Această biserică își va pierde toată credința. Ea va avea toate aparențele unei biserici a lui Dumnezeu nouă și proaspătă, însă niciun simbol destinat să-L onoreze pe Fiul meu nu va mai fi nimic de felul acesta.

Apoi, pe măsură ce timpul se apropie, Noua Biserică Unică Mondială va fi anunțată și va fi văzută ca o măreață instituție umanitară. Ea va fi strâns legată de lumea politică și economică. Apoi i se vor alătura cei care nu au aparținut niciodată vreunei credințe. Cât de încântați vor fi aceștia, deoarece toate păcatele vor fi scuzate și mulți se vor simți ușurați pentru că își vor putea trăi viața după bunul lor plac. Ei nu vor mai avea teama că-L ofensează pe Dumnezeu pentru că nu vor mai vedea păcatul ca pe ceva din cauza căruia să se îngrijoreze.

Noua Biserică, pentru a arăta o fațadă de onorabilitate, va promova activitățile umanitare și caritabile, și întreaga lume o va aplauda. Curând după aceea nu se va mai putea face nicio deosebire între ea și alianțele politice mondiale sau organizațiile de afaceri dedicate filantropiei.

În acest timp, adevărata Biserică a Fiului meu, cea clădită de El, va rămâne în viață, deși mult slăbită. Biserica rămășiță, deși mică numeric, nu se va da bătută nici chiar când anticristul va prelua puterea.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă ca slujitorii sfințiți ai Fiului meu să-și învingă temerile și să se ridice ca să proclame Adevărul, chiar și când vocea lor este sugrumată de cei care Îl trădează pe Fiul meu.

Iubita voastră Mamă,
Maica Mântuirii