Vineri, 24 octombrie 2014 la ora 22:50

Mult iubita Mea fiică, soarele va fi unul dintre cele mai mari semne atunci când intervenția divină va fi pe cale să se desfășoare. Când veți vedea schimbările în soare, când el va părea mai mare, va străluci mai mult și în afara anotimpului – să știți că se apropie timpul pentru A Doua Mea Venire.

Mâna lui Dumnezeu va folosi soarele pentru a alerta lumea că activitatea sa este neobișnuită. Oamenii de știință nu vor fi capabili să ofere un motiv pentru mișcările bruște ale soarelui și pentru comportamentul neobișnuit al acestei stele care vă dă lumina. Fără lumina soarelui, pământul s-ar cufunda în întuneric. Deci, pe măsură ce păcatele omului cresc și păcatul este îmbrățișat ca fiind pur și simplu o parte a naturii umane, pământul va fi acoperit de spiritul întunericului. Pe măsură ce păcatul învăluie lumea, încet-încet soarele își va pierde strălucirea și va deveni șters. Pe măsură ce omul își pierde sentimentul iubirii pentru ceilalți și devine imun la durerea pe care o provoacă altora, din cauza păcatului, lumea va deveni mai întunecată – mai întunecată în spirit, pe zi ce trece.

Eu voi continua să îi conduc pe copiii lui Dumnezeu până în acel moment. Vă voi arăta calea către Împărăția Mea și veți vedea Lumina Mea. Nimic nu vă va distrage de-a lungul drumului pentru că veți vedea cu claritate cum răul aduce cu el o teribilă întunecime.

Soarele se va estompa până când, în cele din urmă, nicio lumină nu va mai acoperi pământul timp de trei zile. Singura lumină va fi cea care vine de la Adevăr. Și, în a patra zi, cerurile se vor deschide și lumina – așa cum nu veți fi crezut vreodată că poate exista – se va revărsa din Ceruri. Atunci Eu voi fi văzut de fiecare persoană din fiecare țară în același timp, în întreaga Mea Glorie, atunci când voi veni să Îmi revendic Împărăția promisă Mie de Tatăl Meu.

Niciodată să nu vă temeți de pregătirile care sunt necesare pentru ca fiecare dintre voi să fie gata să Mă întâlnească. Trebuie să vă asigurați că sunteți bine pregătiți pentru Mine, pentru că aceea va fi ziua când vă voi înmâna Cheile Împărăției Mele și va fi o mare sărbătoare. Răul nu va mai exista în Noua Mea Lume ce va veni și cei drepți se vor uni cu Mine și cu toți îngerii și sfinții.

Trebuie să priviți această misiune ca și cum ar fi o călătorie. Fiecare parte a călătoriei voastre aduce noi descoperiri – moduri în care veți învăța ceea ce este necesar pentru a vă pregăti pentru următoarea etapă. Pe măsură ce treceți peste fiecare obstacol deveniți mai puternici. Chiar și cei mai slabi dintre voi vor termina această călătorie, pentru că Eu vă voi conduce la fiecare pas pe care îl faceți și în curând călătoria va fi completă.

Bucurați-vă, pentru că Împărăția Mea vă așteaptă și timpul va fi scurt.

Al vostru Isus