Sâmbătă, 01 noiembrie 2014 la ora 13:35

Mult iubita Mea fiică, ferește-te de cei care neagă Divinitatea Tatălui Meu. El și numai El a creat lumea – totul a provenit de la El. Din nimic nu poate rezulta nimic. Tot ce este și va fi vine de la Tatăl Meu Veșnic.

Cuvântul nu poate fi știrbit, dar dacă va fi, și când va fi, voi să nu acceptați nimic din ceea ce este contrar Adevărului. Voi trăiți într-un timp când întreaga dovadă a existenței lui Dumnezeu și tot ceea ce El a creat, vor fi negate. Tot ceea ce El iubește, va fi distrus. Creația Sa este sfâșiată în bucăți de către cei care Îl contestă. Viața, care vine de la El, este distrusă și Adevărul pe care El l-a dat copiilor Săi prin Sfânta Sa Carte, care conține Vechiul și Noul Testament, este acum pus sub semnul întrebării. În curând, multe din ceea ce exprimă Cuvântul vor fi considerate neadevărate.

Cât de puțin Îl iubiți voi pe Cel Care este Tatăl vostru Veșnic și cât de puțin prețuiți destinul vostru personal, deoarece drumul pe care vi-l alegeți îl selectați cu atenție pentru a vă satisface doar propria voastră aroganță și propriile voastre plăceri. Omul care este obsedat de propriul său intelect, de propria sa cunoaștere și de propria sa vanitate va continua să încerce să găsească o cale către Dumnezeu, însă o cale creată de el însuși. Aceasta îl va duce în rătăcire și el va sfârși prin a trăi o minciună. Când treci prin această viață în căutarea sensului existenței tale, nu îl vei găsi niciodată dacă nu accepți Adevărul Creației.

Dumnezeu, Tatăl Meu Veșnic, v-a creat pe voi. Până când nu veți accepta aceasta, veți continua să idolatrizați falși dumnezei și păgânismul vostru vă va aduce în genunchi din cauza disperării. A venit timpul când veți accepta orice lucru care dovedește că Tatăl Meu nu există.

Vi s-a dat Adevărul. Acceptați-l. Lăsați-Mă să vă duc de mână la Tatăl Meu ca să vă pot aduce Mântuirea Veșnică. Orice altceva decât Adevărul vă va duce pe calea către iad.

Al vostru Isus