Luni, 03 noiembrie 2014 la ora 23:50

Mult iubita Mea fiică, eutanasia este un păcat de moarte și nu poate fi iertat. Cei care ajută, iau parte sau decid să ia o viață, indiferent de motive, comit un păcat groaznic în Ochii lui Dumnezeu.

Unul dintre cele mai mari păcate este să iei o viață, și apoi să declari că moartea cuiva, planificată deliberat, este un lucru bun.

Printre numeroasele acte atent planificate împotriva lui Dumnezeu, care sunt prezentate în mod deliberat lumii în aceste timpuri pentru a încuraja lumea să păcătuiască împotriva lui Dumnezeu, se află păcatul eutanasiei. Să nu vă înșelați, eutanasia este un act odios în Ochii Mei și are consecințe grave pentru cei care participă la ea.

Este un păcat de moarte să ucizi un suflet, oricare, incluzând sufletele din momentul conceperii lor până la cele care își trăiesc ultimele luni pe pământ. Nimic nu poate justifica luarea unei vieți omenești, când acest lucru se duce la îndeplinire în totală cunoaștere a faptului că la un moment dat va surveni moartea. Moartea provocată unui suflet viu neagă existența lui Dumnezeu. În cazul în care cei vinovați de acest act acceptă existența lui Dumnezeu, atunci ei încalcă a 5–a Poruncă prin înfăptuirea unui asemenea act.

În aceste timpuri există un plan pentru încurajarea a milioane de oameni să suprime viața omului – atât viața trupului cât și pe cea a sufletului. Dacă deveniți participanți de bună voie la un act care profanează sanctitatea vieții umane, voi nu veți avea viață – nu veți avea Viață Veșnică – iar mântuirea nu poate fi și nici nu va fi a voastră.

Al vostru Isus