Marți, 04 noiembrie 2014 la ora 16:33

Mult iubita Mea fiică, a fost deschisă Cartea Apocalipsei și fiecare pagină este dezvăluită lumii. Fiecare biserică de pe pământ, care Îl venerează pe Dumnezeu, duce lupte interne pentru a-și menține credința în Dumnezeu. Fiecare biserică a fost atacată și a fost făcută de rușine, din interior, de către cei care comit păcate îngrozitoare și care apoi își aprobă acțiunile lor declarând că ele sunt Voia lui Dumnezeu. Nicio biserică din cele care sunt adepte ale Voii lui Dumnezeu nu a fost lăsată neatinsă, căci răutatea le-a cuprins și Adevărul va fi înlocuit cu toate justificările care Îl vor respinge pe Dumnezeu și toată Slava Sa.

Odată ce în Biserică pătrunde confuzia, se creează discordie. Să știți că aceasta nu vine de la Dumnezeu. Odată ce sunt introduse interpretări diferite ale Adevărului, calea care duce către Tatăl Meu Ceresc va fi presărată cu buruieni care se înmulțesc rapid. Când se întâmplă astfel, rezultatul este un parcurs noroios care va fi de netrecut. Calea spre Împărăția Mea Cerească a fost făcută cunoscută omului. Când mergi pe ea cu încredere în inimă, ea este o cale simplă și liberă de orice obstacol. Dușmanii Mei vor încerca mereu să îți blocheze drumul și, dacă asculți hărțuiala lor, dacă iei parte la minciunile lor și dacă permiți îndoielilor să-ți întunece judecata, atunci acest parcurs îți va părea un chin.

Cuvântul lui Dumnezeu rămâne acum așa cum a fost mereu, iar cele Zece Porunci sunt clare - ele nu se vor schimba niciodată. Să vă țineți cu putere de ceea ce El v-a învățat - aceasta este Calea către Dumnezeu. Dumnezeu nu face compromisuri și nici nu va aproba vreodată vreo încercare a omului de a modifica Adevărul. Când credeți în Dumnezeu veți urma Poruncile Lui, veți accepta Cuvântul așa cum el este conținut în Sfânta Biblie și vă veți menține pe singura cale adevărată spre Împărăția Sa. Binecuvântat este omul drept, căci el, prin supunerea sa față de Dumnezeu, va primi Cheile Paradisului.

Să nu vă încredeți în cel care încearcă să vă amăgească să acceptați orice altceva decât Adevărul. Încredeți-vă doar în Dumnezeu și nu vă lăsați niciodată ispitiți să vă abateți de la Cuvântul Său, căci dacă veți ceda acestor presiuni veți fi pierduți pentru Mine.

Isus al vostru