Joi, 06 noiembrie 2014 la ora 17:40

Mult iubita Mea fiică, a sosit timpul ca Tatăl Meu Veșnic să curețe de pe fața pământului năpasta care întunecă sufletele oamenilor. El îi va pedepsi pe cei nelegiuiți și-i va lua în Brațele Sale Sfinte pe cei care susțin Adevăratul Cuvânt al lui Dumnezeu. Îngerii Săi vor năvăli precum o mare furtună și, cu secerile lor puternice vor reteza de la rădăcini boala care distruge sufletul omului, astfel încât lumea să poată deveni din nou curată.

Temeți-vă de Mânia lui Dumnezeu, căci atunci când El este adus într-o asemenea stare de furie, omul va tremura de frică. Cei care cred că Dumnezeu nu îi va pedepsi pe cei nelegiuiți, nu-L cunosc pe Dumnezeu. Vocile lor puternice și mândre care umplu pământul cu neadevăruri, ca și cei care se consideră demni de mari favoruri în Ochii Tatălui Meu dar îi blestemă pe cei blânzi din poporul Meu, vor fi smulși de pe pământ și se vor confrunta cu cea mai mare pedeapsă revărsată asupra omenirii de la marele potop încoace.

Îngerii lui Dumnezeu vor coborî și cu o seceră în mâna dreaptă vor despărți grâul de neghină. Cei care Îl hulesc pe Dumnezeu vor fi reduși la tăcere, cei care Îl sfidează pe Fiul Omului vor fi reduși la tăcere, cei care pângăresc Trupul Său vor rătăci în confuzie, pierduți și dezorientați, înainte de a fi aruncați în pustie.

Iubirii lui Dumnezeu nu i s-a răspuns corespunzător iar Milostivirea Sa a fost deja refuzată. Sufletele nerecunoscătoare, ai căror ochi sunt fixați pe propriile plăceri – și care sunt hotărâți să facă acte care înfruntă direct Voia Domnului – vor simți durerea pedepsei lui Dumnezeu. Ca un fulger luminos se va revărsa, ca o mare furtună, o mare convulsie a pământului, care va fi resimțită în toate părțile lumii.

Cei care știu Adevărul nu se vor teme, pentru că ei vor fi de bunăvoie martori ai promisiunilor lăsate în Sfânta Scriptură care se referă la Marea Strâmtorare ce va veni. Cei care l-au înlăturat pe Dumnezeu din viața lor – ca și cum ar tăia un membru din propriul trup – nu vor cunoaște consecințele hulirii lui Dumnezeu decât atunci când va fi prea târziu.

Voi, cei care M-ați trădat, veți suferi cel mai mult. Voi, care ați aruncat în alții cu pietre crezând în mod greșit că Mă reprezentați pe Mine, nu veți mai avea către cine să vă întoarceți. Pentru că oriunde v-ați ascunde veți fi aflați goi, fără nimic ce să vă ascundă rușinea. Eu vă spun acestea pentru că răbdarea Tatălui Meu s-a epuizat și pe câmpul de bătălie vor fi două armate – cei care sunt pentru Mine și cei care sunt împotriva Mea.

Rugați-vă pentru Milostivirea lui Dumnezeu. Iar cei care biciuiesc Trupul Meu să știe următoarele: poate voi credeți că Eu pot fi alungat din Casa Mea, însă aceasta ar fi o mare greșeală din partea voastră.

Depărtați-vă de Mine, pentru că voi nu Îmi aparțineți Mie. Nelegiuirea voastră va fi căderea voastră și, prin fidelitatea față de cel rău, voi v-ați exclus voi înșivă din Împărăția Mea Glorioasă.

Isus al vostru