Miercuri, 12 noiembrie 2014 la ora 23:45

Preaiubita Mea fiică, este normal pentru oameni să se teamă de necunoscut și acesta este motivul pentru care ei se tem de moarte. În mintea omului, moartea este unul dintre cele mai înspăimântătoare lucruri deoarece mulți sunt orbi la Promisiunea Mea despre Viața Veșnică. Dacă ar vedea Împărăția Mea Glorioasă, moartea nu ar avea nici o putere asupra lor.

Eu întâmpin cu bucurie toate sufletele în Împărăția Mea. Eu nu rezerv locuri doar pentru cei sfinți și cei aleși, deși ei au un loc special în Împărăția Mea. Eu îi primesc cu bucurie pe toți păcătoșii, inclusiv pe cei care au comis păcate îngrozitoare, pentru că Eu sunt în primul rând un Dumnezeu al Marii Iubiri. Eu voi primi bucuros pe oricine Mă cheamă cu dorința de reconciliere și pocăință. Odată ce se întâmplă aceasta înainte de momentul morții, fiecare suflet va fi salutat de către Mine și Eu îl voi îmbrățișa.

Singura barieră dintre sufletul omului și Împărăția Mea este păcatul mândriei. Omul mândru, deși poate se rușinează de păcatul său, se va strădui întotdeauna să-l justifice în vreun fel oarecare. Eu acum îi spun: Două rele nu fac să fie bun un lucru rău. Omul mândru va pierde prea mult timp cugetând dacă el are sau nu nevoie să fie mântuit de către Mine. Dar moartea poate surveni într-o clipită și chiar când este cel mai puțin așteptată. Omul care este fără mândrie va cădea dinaintea Mea și Mă va implora să-l iert, și va fi înălțat.

Nu vă temeți de moarte, pentru că ea este o ușă care duce către Împărăția Mea. Tot ceea ce vă cer este să vă pregătiți pentru acea zi trăindu-vă viața așa cum v-am învățat Eu. Eu nu vă cer să opriți toate responsabilitățile voastre zilnice. Voi aveți o datorie față de alții; când Mă urmați pe Mine, nu trebuie niciodată să simțiți că trebuie să vă izolați de cei pe care îi iubiți. Eu vreau ca voi să vă iubiți familiile și prietenii și să le oferiți timpul de care au ei nevoie, pentru a fi siguri că iubirea unora față de ceilalți este exprimată în mod deschis. Iubiți pe toată lumea, așa cum vă iubesc Eu. Faceți aceasta prin modul în care îi tratați pe oameni; prin timpul pe care îl petreceți trăind în armonie cu ceilalți; prin ceea ce spuneți altora despre ei și prin modul în care îi ajutați pe cei care nu se pot ajuta singuri. Viața voastră pe pământ este un test al iubirii voastre față de Mine. Vă arătați iubirea față de Mine prin iubirea pe care o arătați celorlalți, inclusiv celor care vă blestemă.

Este important ca întotdeauna să vorbiți cu Mine zilnic, chiar dacă numai pentru câteva minute. În timpul acelor minute Eu vă binecuvântez. Vă rog să nu permiteți niciodată ca teama față de noua lume ce va veni să vă facă să îi părăsiți pe cei apropiați vouă. Trebuie să vă concentrați asupra Mea și, când veți face asta, veți găsi pacea. După aceea trebuie să duceți acest Dar al păcii și celor pe care îi iubiți. Să știți că totuși veți suferi din cauza iubirii pentru Mine și veți experimenta ura din partea celorlalți. Voi, pentru a vă ridica deasupra acestei uri, trebuie să-i răspundeți doar cu iubire. Întotdeauna.

Eu vă aduc eliberarea de legăturile morții, iar ea nu va mai avea putere asupra voastră. Datorită Învierii Mele, voi veți deveni din nou desăvârșiți, cu trup și suflet perfecte, în Noua Mea Împărăție. De ce să vă temeți, dacă Eu vă aduc Darul Vieții Veșnice?

Al vostru iubit Isus