Duminică, 16 noiembrie 2014 la ora 14:20

Dragii mei copilași, în aceste vremuri de durere și suferință trebuie să mă chemați mereu pe mine, Măicuța voastră, ca să ajut la ușurarea tulburărilor voastre, indiferent cât de dificile sunt problemele voastre.

Amintiți-vă că dacă eu prezint în fața Fiului meu cererea voastră specială și dacă ea cuprinde o solicitare pentru salvarea sufletului – al vostru sau al altcuiva, atunci El va răspunde întotdeauna rugăminții mele. Dacă cereți o binecuvântare specială sau o vindecare, atunci eu voi interveni întotdeauna în numele vostru. Nicio cerere nu va fi ignorată și, dacă așa va fi Voia lui Dumnezeu, rugăciunile voastre vor fi ascultate. Nu există niciun suflet de pe pământ care să nu poată cere ajutorul Fiului meu dacă rugămintea către El este pentru mântuire.

Fiul meu va face concesii deosebite pentru fiecare suflet pentru care vă rugați. Milostivirea Sa este mare, și Iubirea Sa este fără margini. Niciodată să nu vă fie teamă să vă adresați Lui ca să cereți Milostivirea Sa. Rugăciunea, iubiții mei copilași, este un foarte puternic mod prin care să câștigați Mila lui Dumnezeu. Nicio singură rugăciune nu este vreodată ignorată. Dar, dacă nu cereți, atunci cum să vă poată ajuta Fiul meu?

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă cu cuvintele voastre, căci Dumnezeu vă va răspunde întotdeauna.

Mama voastră iubită,
Maica Mântuirii