Duminică, 16 noiembrie 2014 la ora 20:10

Mult iubita Mea fiică, satana este regele minciunilor, maestrul înșelăciunii și el bântuie liber pe pământ, devorând suflete în fiecare secundă. Puterea lui este sporită de faptul că cei mai mulți oameni nu cred că el există. El a luat în stăpânire inimile și sufletele oamenilor și iată cum lucrează el.

El le spune minciuni celor pe care îi infestează, pentru a-i încuraja să păcătuiască. El va convinge sufletul că păcatul este inofensiv și că este acceptabil să comită orice păcat care se asociază în mod special cu el. Aceste păcate includ justificarea oricărui act reprobabil asupra trupului, inclusiv promiscuitatea sexuală; imoralitatea; desfrâul și decadența. Când corpul uman este folosit ca instrument pentru a comite astfel de acte, care sunt rușinoase în Ochii lui Dumnezeu, veți ști că acesta este un semn al influenței satanice.

Când cel rău influențează sufletele celor din Biserica Mea desemnați să îndrume spiritual sufletele, făcându-le să încurajeze acceptarea păcatului, el face aceasta într-un mod foarte viclean. Veți fi admonestați pentru că îl judecați pe cel păcătos, dar niciun cuvânt nu va fi rostit pentru a condamna ceea ce este păcat în Ochii lui Dumnezeu.

Când satana vrea să distrugă dragostea, el va face aceasta aducând discordie în relațiile omenești; el va crea ură în inimile oamenilor, umplându-le capul cu minciuni, ceea ce îi va încuraja pe oameni să se lupte între ei în conflicte și în război. El ispitește omul prin influența altor suflete, care au cedat deja tentațiilor lui.

Minciunile, blasfemiile și ura – sunt mijloacele prin care satana lucrează pentru a răspândi infestarea sa. El ademenește sufletele într-o falsă liniștire, atunci când un om spune altuia că păcatul nu este împotriva Legilor lui Dumnezeu, pentru că el este un lucru natural. Din această cauză, copiii lui Dumnezeu cad într-o stare de confuzie, pentru că legile date de El au fost răsturnate și oamenii sunt nehotărâți asupra direcției pe care să o urmeze.

Nu aveți decât o singură variantă. Citiți Preasfânta Biblie și reamintiți-vă Adevărul. El este acolo și poate fi citit, negru pe alb. Dacă acceptați Adevărul conținut în Sfânta Carte a Tatălui Meu și credeți că El a dictat lui Moise Cele Zece Porunci, atunci niciodată nu trebuie să acceptați vreo altă doctrină.

Niciodată Dumnezeu nu ar dicta o altă doctrină, pentru că El a dat lumii Cuvântul Său. Nimic din acesta nu poate fi schimbat. Omul care îndrăznește să îl schimbe, pentru a se potrivi vieții celor păcătoși, se va face vinovat de un păcat teribil și va suferi pentru acest afront adus Duhului Sfânt.

Al vostru Isus