Luni, 17 noiembrie 2014 la ora 19:20

Dragii mei copii, pentru marea majoritate a oamenilor nu este ușor să se roage. Pentru cei cu credință puțină, poate fi o sarcină dificilă și mulți nu înțeleg rostul rugăciunii sau de ce este ea importantă.

Când sunteți într-o relație de iubire cu o altă persoană este important să vorbiți unul cu celălalt. Fără comunicare, relația se va împotmoli până când eventual chiar va muri. Același lucru e valabil și când comunicați cu Dumnezeu. Voi nu-L puteți vedea, nici atinge sau simți, însă dacă vorbiți cu El, Dumnezeu vă va răspunde. Atât de mare este misterul Divinități lui Dumnezeu. În timp, cei care Îi vorbesc lui Dumnezeu, prin Fiul Său Preaiubit, Isus Cristos, vor construi o legătură puternică.

Copii, atunci când îl chemați pe Fiul meu, cu cuvintele voastre, El aude fiecare strigăt de durere și fiecare cerere pe care i le adresați. Continuând să vorbiți cu Fiul meu, în felul vostru, după un timp veți ști că El vă aude. Acele suflete care strigă după milostivire, fie pentru sufletele lor fie pentru salvarea altora, vor primi întotdeauna Daruri speciale din Cer.

Rugăciunea nu este ceva complicat. Este la fel de simplu ca și cum v-ați adresa cuiva pe care îl iubiți. Iar când iubiți pe cineva puteți fi siguri că Dumnezeu este prezent, pentru că El este Iubire. Când iubiți pe cineva cu adevărat, in inima voastră există mereu încrederea. Dacă Îl iubiți pe Fiul meu atunci trebuie să vă încredeți în El. Dacă aveți încredere în El atunci știți că El vă va aștepta mereu, cu iubire și duioșie. El se bucură atunci când voi vă adresați Lui, pentru că El va face totul ca să vă aducă Pacea și Mângâierea Sa.

Niciodată nu trebuie să fiți reticenți să vorbiți, prin rugăciune, cu Fiul meu. El tânjește după compania voastră și în curând nu veți mai avea nici un dubiu cu privire la Existența Sa. Cu cât vă rugați mai mult, cu atât mai puternică va fi relația voastră cu Dumnezeu. Cei binecuvântați cu o astfel de iubire profundă și respectuoasă față de Fiul meu vor avea insuflată în sufletele lor o pace pe care nici o suferință de pe acest pământ nu o va putea tulbura.

Rugați-vă zilnic. Vorbiți cu Fiul meu în timpul activităților voastre zilnice. Cereți-mi mie să vă aduc și mai aproape de Fiul meu. Și, când veți dori să-L iubiți și mai mult, eu Îi voi cere să vă binecuvânteze. A-L iubi pe Dumnezeu într-o profundă intimitate este un Dar de la Dumnezeu pe care numai printr-o rugăciune stăruitoare îl puteți obține.

Preaiubita voastră Mamă,
Mama Mântuirii