Miercuri, 26 noiembrie 2014 la ora 23:10

Preaiubita Mea fiică, Eu Sunt un Mister pentru lume și numai cei care sunt apropiați de Mine vor cunoaște dimensiunea Iubirii pe care Eu o port în Inima Mea pentru omenire.

Dacă ei Mi-ar putea vedea Fața, ar ști cât de adâncă este Iubirea Mea, preocuparea Mea, frustrarea Mea, mânia Mea, compasiunea Mea și tristețea Mea pentru toți. Eu simt aceste lucruri datorită Iubirii Mele pentru voi toți, și numai datorită Divinității Mele și misterului Legământului Tatălui Meu, omului i-au fost dăruite atâtea informații despre Existența lui Dumnezeu. Întregul Adevăr despre Împărăția Mea ce va să vină, va fi făcut cunoscut numai celor care vor intra în ea. Până atunci, fiți siguri că Slava Mea Măreață se va manifesta prin fiecare dintre voi când moartea nu va mai avea nicio putere asupra voastră.

Trebuie să credeți în aceste Mesaje cu toată inima voastră și să știți că ele conțin Fântâna întregii Vieți. Prezența Mea printre voi, iubiții Mei ucenici, devine din ce în ce mai puternică, iar cu cât devine mai puternică, cu atât mai multă ură va fi azvârlită asupra Mea, ca și asupra celor care răspund la Chemarea Mea pentru salvarea sufletelor. Demoni din toate categoriile și din întreaga ierarhie a lui satana au infestat sufletele multor oameni buni, care Mă iubesc pe Mine. Aceste sărmane suflete au fost păcălite să respingă Planul Meu Final de pregătire a Rămășiței Armatei Mele. În schimb, ei sunt influențați să devină participanți de bună voie în armata satanei. În multe cazuri, armata satanei nu va părea că Mi se opune în mod direct. Nu. Satana este mult prea viclean pentru a-și dezvălui prezența, astfel că fiecare manevră a războiului său împotriva acestei Misiuni va fi construită cu grijă, dar voi veți fi în stare să-i recunoașteți trăsăturile. Mândrie, aroganță, apeluri subtile pentru dreptate, care ascund cuvinte eretice și blasfemiatoare, vor fi prezentate omenirii ca fiind declarații de caritate și apeluri publice pentru respectarea drepturilor omului. Pe măsură ce Biserica Mea începe să se destrame pe la cusături, cei mai devotați ucenici ai Mei vor pune aceasta pe seama schimbării vremurilor; o nouă eră, în care lumea devine mai unită, în ciuda diferențelor religioase, și un nou început.

Noua eră a Bisericii va fi privită ca o evanghelizare globală, așa cum nu a mai fost văzută în Biserica Mea de pe vremea în care Apostolii Mei își începeau misiunea. Ea va fi întâmpinată, mai întâi, de către lumea secularizată. Odată ce lumea secularizată acceptă acest plan, lideri din Biserica Mea vor fi obligați să aplaude această nouă eră în care Biserica și lumea secularizată devin una. Ereziile vor abunda, iar Numele Meu va dispărea.

Ai Mei nu vor renunța niciodată și mari favoruri le vor fi acordate, pe multe căi. Frica nu îi va opri în lupta lor împotriva armatei satanei. Vocile lor vor răsuna pe măsură ce Duhul sfânt le va da putere în moduri care îi vor uimi pe mulți. Ei vor susține Adevărul cu orice preț și Ierarhia Cerească, toți îngerii și sfinții, vor mărșălui alături de ei. Toate insultele vor fi aruncate asupra lor; toate obstacolele vor fi puse înaintea lor și toate blestemele vor fi scuipate peste ei. Dar nimic nu îi va opri iar Eu, Isus Cristos, le voi umple inimile de curaj, hotărâre și de voința de a rezista tuturor celor care Mă vor trăda pe Mine și care îi vor persecuta pe ei pentru că spun Adevărul.

Nu trebuie să vă fie niciodată frică să repetați Cuvântul Sfânt al lui Dumnezeu, iar și iar, pentru milioanele de oameni care nu vor recunoaște minciunile care în curând vor înlocui Doctrina Mea Sfântă.

Eu voi ridica mulți bărbați și femei, oameni curajoși din toate colțurile pământului, pentru a proclama Adevăratul Cuvânt al lui Dumnezeu, așa cum este scris în Preasfânta Biblie. Pe măsură ce ei vor întări Adevărul, vor fi asaltați de mincinoși, ce vor folosi o logică deformată pentru a-i contrazice. În timpurile ce vor duce către A Doua Mea Venire, inamicii Mei vor ieși la suprafață în număr mare, înarmați cu argumente teologice care vor submina Cuvântul lui Dumnezeu. Ei îi vor avea în frunte pe mulți dintre slujitorii mei sfințiți dezorientați, induși în eroare de către Adversarul Meu.

Vocea dușmanilor Mei va răsuna până când va răguși, strigând obscenități, cu ura față de cei care conduc Rămășița Armatei Mele scurgându-se din fiecare por al trupului lor. Ei nu vor renunța la persecutarea tuturor Creștinilor până în Ziua în care Eu voi veni să judec. Și, atunci, toți vor deveni tăcuți – nici un sunet nu vor mai scoate - deoarece abia atunci vor realiza adevărul îngrozitor și modul în care M-au trădat.

Al vostru, Isus