Joi, 27 noiembrie 2014 la ora 08:40

Iubiții mei copilași, biserica falsă – cea care va înlocui Biserica de pe pământ a Fiului meu – a fost deja pregătită și toate ereziile vor fi camuflate cu viclenie între paragrafele noului liturghier care îl va înlocui pe cel vechi.

Biserica falsă, a întunericului, va fi construită pentru a o înlocui pe cea veche după marele infern. Tot ceea ce era prezent în Biserica Fiului meu va fi înlocuit cu ceva total nou. Însă un singur lucru nu se va schimba niciodată. Temelia pe care a fost construită Biserica Fiului meu nu se va clinti, căci ea este bine înfiptă în pământ. Niciun om nu o va putea clinti și nici nu o va clinti vreodată, pentru că Dumnezeu nu va permite aceasta.

Biserica întunericului va fi fără viață. Ea nu va da niciun rod pentru că va fi construită pe pământ putregăit. Toate feluritele erezii vor țâșni din gura celor care vor predica de la amvonul ei. Ea va deveni un bârlog al nedreptății, și nimic din ceea ce va fi proclamat de către vocile care se vor făli cu măreția ei nu va avea înțeles.

Acelea vor fi zilele în care mulți Creștini, prea înspăimântați, prea obosiți și lipsiți de orice adevărată credință, vor veni să se închine între zidurile ei. Dar nu pe Fiul meu Îl vor adora ei, ci pe anticrist, căci el va fi cel care va sta pe tronul pe care ei îl vor ridica între acele ziduri.

Anticristul va domni aproape de locul în care Fiul meu și-a ridicat Biserica Sa iar mulți oameni vor crede că acela este de la El, însă aceasta va fi cea mai mare greșeală. Orice om care va ridica obiecții sau va vedea erori în această biserică, va fi ridiculizat și acuzat de erezie de către acei trădători ai Fiului meu care, ei înșiși, vor fi cei mai mari eretici care s-au infiltrat vreodată în Biserica lui Dumnezeu, de la începuturile ei.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă să rămână o armată puternică a preoților Fiului meu, care să nu cedeze niciodată presiunilor care îi așteaptă.

Iubita voastră Mamă,
Mama Mântuirii