Joi, 27 noiembrie 2014 la ora 19:50

Mult iubita Mea fiică, o mare parte din suferința pe care o vor îndura oamenii în anii ce vor veni, va fi suferință în spirit.

Suferința în spirit nu va fi simțită doar de către cei care Mă urmează și care rămân fideli Cuvântului lui Dumnezeu, ci de toți oamenii, indiferent de credința lor. Satana și demonii săi, de la cel mai mare în grad și până la cel mai mic, cutreieră pământul răspândind ura printre copiii lui Dumnezeu. Ura a cuprins rasa omenească și poate fi întâlnită sub multe forme. Când satana îl ispitește pe un om învăluindu-l cu un înveliș de ură, el face acest lucru creând în persoana vulnerabilă un sentiment de gelozie care curând se transformă în ură. Ura se răspândește și îi afectează pe oamenii de toate vârstele.

Spiritul iubirii și carității, care era odată prezent în inima oamenilor, a slăbit acum, iar asta înseamnă că a fost frântă iubirea care ținea laolaltă comunitățile, națiunile și țările. Oamenii au pierdut iubirea din viața lor pentru că nu Mă mai venerează pe Mine. Eu, Isus Cristos, am fost uitat. Ei sunt atât de ocupați cu problemele lor lumești încât si-au creat, lor înșiși, o existență singuratică. Odată ce lipsește iubirea din viața voastră, o mare parte din voi este lăsată să se usuce și să se ofilească precum o plantă fără apă.

Dumnezeu este iubire, și când iubirea este prezentă, în lume există o mai mare armonie și pace. Opusul iubirii este ura, care vine de la diavol. Dacă permiteți urii să vă cuprindă inimile, ea se va infecta înlăuntrul vostru și va crește ca un cancer, până când vă va devora. Ura distruge vieți și creează diviziuni îngrozitoare. Ea vă otrăvește sufletul. Ea creează o adâncă nefericire în sufletele celor care i-au permis să dicteze asupra fiecărei acțiuni a lor. Ura se răspândește de la un suflet la altul foarte repede, pentru că, odată ce intrați în legătură cu o persoană plină de ură, ea vă va controla încercând să vă facă să ascultați motivele pe care vi le va prezenta ca să-și justifice ura.

Creștinii care au permis urii să îi infesteze nu trebuie să cedeze niciodată tentației de a folosi Numele Meu Preasfânt pentru a incita la ură, de orice fel, împotriva unei alte ființe umane. Trebuie să-Mi cereți Mie să vă scap sufletul de ură pentru că, dacă îi permiteți urii să preia controlul asupra sufletului vostru, voi nu veți vedea niciodată Fața Mea.

Folosiți timpul ce v-a fost acordat, pentru a Mă iubi și mai mult pe Mine, pentru că atunci când Mă iubiți pe Mine cu adevărat, această iubire va fi reciprocă. Atunci voi veți fi incapabili să participați la orice tip de dialog în care este prezentă ura.

Iubiți-Mă pe Mine și vă va fi mai ușor să-i iubiți pe alții. Dacă urâți o altă persoană, atunci nu Mă cunoașteți pe Mine.

Al vostru, Isus