Vineri, 05 decembrie 2014 la ora 21:50

Copilașii mei dragi, Dumnezeu a creat universul în toată perfecțiunea lui. Deoarece el provine de la Dumnezeu, totul are o ordine naturală precisă, conform cu Sfânta Voie a lui Dumnezeu.

Legile omului și legile naturii au fost create de către Cel care Este deasupra tuturor lucrurilor. Iată de ce toate lucrurile care au fost menite să fie trebuie să rămână exact așa cum sunt. Dumnezeu a creat pentru omenire o ordine naturală, un loc în care să trăiască, mâncare pentru a se hrăni, și darul voinței libere. Tot ceea ce este natural vine de la Dumnezeu. Dumnezeu a creat această ordine pentru ca omul să poată supraviețui. Când omul intervine în ordinea naturală a universului – în mâncarea cu care vă hrăniți, în apa pe care o beți și în reproducția firească a rasei umane – atunci toată răzbunarea va aparține lui Dumnezeu.

Atât de mulți au încercat să modifice ordinea lumii – care a fost creată de către Dumnezeu pentru rasa omenească! Ei vor suferi pentru aceasta, căci Dumnezeu îi va abandona pe cei care au schimbat Adevărul Creației Sale cu înlocuitori falși. Dacă omul va continua să-și slujească doar propriile lui interese egoiste, atunci Dumnezeu îl va lăsa să se degradeze pe sine însuși, lăsându-l să schimbe tot ceea ce este natural cu tot ceea ce este împotriva naturii.

Omul a schimbat Legile lui Dumnezeu din cauza influenței satanei, iar acest lucru va aduce distrugere. Orice provine de la Dumnezeu nu mai este considerat a fi destul de bun, iar omul va încerca să schimbe legile naturii pentru a le face după poftele sale păcătoase. El va merge până într-acolo încât va nega crearea universului, făcând afirmații false referitoare la originea sa. Totul a început cu Dumnezeu și se va sfârși cu Dumnezeu. Toate lucrurile bune vor lua sfârșit din cauza omului care se ridică întru sfidarea lui Dumnezeu. Odată ce s-a intervenit asupra Legilor Creației, pe pământ va fi simțită o mare pedeapsă. Deși Dumnezeu este răbdător, El nu-i va permite niciodată omului să-i dicteze Lui cum să-și conducă Împărăția.

Când omul se va degrada pe sine atât de mult încât nu va mai respecta viața, trupul omenesc, pe frații și surorile lui și nici Legile lui Dumnezeu, vor izbucni, în număr mare, furtuni puternice care vor dura cu săptămânile. Vuietul acestor furtuni va fi simțit în mai multe națiuni. Când le veți simți pe acestea, să știți că a coborât Mânia lui Dumnezeu și că omul este sancționat pentru marile blasfemii pe care le-a comis împotriva Creatorului său.

Mama voastră
Mama Mântuirii