Sâmbătă, 06 decembrie 2014 la ora 14:20

Mult iubita Mea fiică, cum se poate că aceia care nu acceptă Existența Mea sau Divinitatea Tatălui Meu Veșnic, sunt atât de dornici să adopte dumnezei falși, care sunt propriile lor creații?

Când Prezența Mea este simțită de sufletele care resping Existența Mea, ele simt nevoia de a riposta fără scrupule. Ei sfidează, ridiculizează și își bat joc de Prezența Mea, fie ea în Biserica Mea, în Cărți, în Cuvânt sau atunci când Eu sunt prezent în alte suflete. Prezența lui Dumnezeu este atotputernică și este simțită în mod foarte dureros de acele suflete care sunt în întuneric. Acesta este motivul pentru care ei reacționează cu atâta venin la orice referire la Mine. Acești oameni au față de Mine o ură adânc înrădăcinată și nu reușesc să priceapă cum pot ei urî pe cineva care, din punctul lor de vedere, nici nu există.

Eu îi avertizez pe toți cei care adoptă spiritualități false și care idolatrizează sau sunt obsedați de orice nu vine de la Mine. Dacă vă deschideți sufletele oricăror tărâmuri spirituale, nu de Mine Făcute, voi veți deschide ușa demonilor care vă vor atrage în mod viclean în lumea lor întunecată. Oricum, pacea pe care voi credeți că o primiți în urma practicilor new age va fi de scurtă durată. Și, pe măsură ce căutați tot mai mult, voi veți intra apoi într-o stare în care conștiința voastră va fi acaparată de acei inamici ai lui Dumnezeu, până în punctul în care nu veți mai reuși să vă eliberați de sub stăpânirea lor. Voi nu veți găsi niciodată pacea dacă venerați dumnezei falși.

Lumea este impregnată de doctrine, dumnezei și religii false. Există doar un singur Dumnezeu adevărat și voi puteți veni la El numai recunoscând Marele Sacrificiu pe care El l-a făcut atunci când M-a trimis pe Mine, Fiul Său Unul Născut, ca să vă aduc eliberarea din capcanele celui rău.

Cei care Mă cunoașteți, însă sunteți preocupați de alte doctrine, să știți următoarele: dacă adoptați practicile new age, Mă negați pe Mine. Dacă Biserica Mea acceptă alte credințe, care nu sunt de la Mine, atunci ei Mă trădează.

Momentul în care Nașterea Mea se celebrează arătând devotament față de alte religii, care nu sunt de la Mine, va fi una dintre cele mai mari trădări ale Adevărului.

Isus al vostru