Duminică, 07 decembrie 2014 la ora 16:30

Fiica Mea mult iubită, nici unul dintre voi să nu uite Cine Sunt Eu. Eu Sunt Tatăl vostru preaiubit, Creatorul a tot ceea ce a fost la începuturi și Cel care va fi până la final. Toate lucrurile vin de la Mine și fiecare om se va înclina în fața Mea, dacă nu vrea să fie aruncat afară din Cereasca Mea Ierarhie.

Voi, iubiții Mei copii, sunteți tot ceea ce dorește Inima mea, și fiecare bătălie de pe pământ la care veți asista este pentru salvarea sufletelor voastre. Tot ceea ce este rău e provocat de Adversarul Meu, regele minciunilor, seducătorul, acuzatorul, cel mai mare dușman al Meu deci și al copiilor Mei. El, cel care e împotriva Mea, este și împotriva voastră. Tot ceea ce Mă slăvește pe Mine, slăvește și tot ceea ce este al Meu. Aceasta Îl include pe Fiul Meu Unul Născut și pe voi, preaiubiții Mei copilași.

Acel om, care îi persecută pe copiii Mei, nu vine de la Mine. Să știți că fiecare suferință, durere și izolare pe care trebuie s-o îndurați voi, cei apropiați Mie, e cauzată de satana și de ierarhia sa de îngeri căzuți. Dorința lor cea mai mare este să vă îndepărteze de Mine și, din această cauză, voi veți suferi.

Deoarece Eu nu iau înapoi ceea ce Am dat, voința voastră liberă poate fi atât triumful vostru cât și căderea voastră, în funcție de calea pe care voi o alegeți. Aceasta înseamnă că dacă voi Îmi oferiți Mie voința voastră liberă, pentru binele sufletului vostru și al altor suflete, voi puteți și chiar îl veți învinge pe cel mai mare dușman al vostru, diavolul. Însă dacă voi îi permiteți celui rău să se infiltreze în sufletul vostru, voi veți tăia, prin propria voastră voință liberă, toate legăturile cu Mine.

Eu nu Mă pot amesteca în voința voastră liberă, pentru că asta ar însemna să-Mi încalc Promisiunea. Eu nu vă pot forța să faceți o alegere. Eu pot doar să vă arăt drumul, calea spre salvarea veșnică. După care, voi trebuie să vă decideți asupra a ceea ce vreți. Toate Darurile Ierarhiei Mele Cerești vă vor fi date vouă în dar, dacă decideți că aceasta este viața pe care o doriți. Vă rog, pentru binele vostru, nu Mă părăsiți pe Mine pentru fastul și splendorile care vă sunt așternute dinainte prin ispitele demonilor.

Mulți dintre voi sunteți nesiguri de Mine sau de Cine Sunt Eu pentru că satana, prin puterile pe care le-a primit, vă orbește cu privire la Existența Mea. El își bate joc de voi în mod deschis, ispitindu-vă cu toate variantele de raționamente și logică umană, ca să negați Divinitatea Mea. Se va discuta despre Mine cu dispreț, pe față, însă satana, viclean și laș cum este el, nu se va dezvălui niciodată pe sine, pentru că astfel și-ar periclita scopul. Atâta timp cât voi nu credeți în existența diavolului, este puțin probabil să credeți în Mine. Dar vă avertizez. Credeți ce vreți despre Mine, însă nu negați existența răului, pentru că el este peste tot în jurul vostru. Dacă negați răul atunci Mă veți nega și pe Mine, pentru că răul este opusul a tot ceea ce reprezint Eu. Eu Sunt Iubire. Iubirea este a Mea. Cei care iubesc poate că nu Mă cunosc, dar fără Mine nu ar exista nimic. Nici univers. Nici iubire. Nici viață.

Nu faceți greșeala să-l alegeți pe izvorâtorul de rău în loc să alegeți Dumnezeirea Mea. Curând, va veni Ziua în care veți înțelege tot ceea ce vă spun Eu. Atunci când pânza de păianjen de pe ochii voștri va fi dată la o parte, voi trebuie să alergați spre Mine. Eu vă voi aștepta ca să vă îmbrățișez în Refugiul Meu și din acel moment Eu voi șterge lacrimile voastre, voi alunga toate suferințele voastre și vă voi duce în Lumina Împărăției Mele pentru veșnicie.

Vă iubesc, dragi copilași. Aștept cu dor ziua în care vă veți întoarce la Îmbrățișarea Mea Cerească.

Tatăl vostru Preaiubit,
Dumnezeu cel Prea Înalt