Luni, 08 decembrie 2014 la ora 17:30

Dragii mei copilași, când veți auzi zvonuri despre noi războaie în cele mai neașteptate locuri, trebuie să fiți conștienți că profețiile conținute în Cartea Apocalipsei încep să se desfășoare în fața voastră.

Când, în cele patru colțuri ale lumii, ordinea naturală a pământului și comportamentul rasei umane își vor pierde direcția, atunci va fi timpul să vă pregătiți. Toate aceste lucruri trebuie să aibă loc în ultima bătălie împotriva a tot ce este rău, ce izvorăște din infestarea malefică a celui rău.

Omul se va întoarce împotriva omului, oamenii se vor purta cu cruzime unii față de alții, fără nicio urmă de remușcare, și fiecare va trăda încrederea celuilalt. Acesta este rezultatul atunci când dragostea, care vine de la Dumnezeu, se stinge în inima omenirii. Chiar și cei care cred în Fiul meu se vor întoarce împotriva Învățăturilor Sale. Aceia care Îi sunt cel mai aproape, deși Îl iubesc, Îl vor trăda. Aceia care Îl reprezintă Îl vor preda dușmanilor Săi, așa cum a făcut Iuda.

Puțini sunt cei îndeajuns de puternici pentru a se ridica și a proclama Adevărul Cuvântului Sfânt al lui Dumnezeu. Omul este slab și, din cauza păcatului, el nu poate deveni întreg. Până când păcatul nu va fi eradicat va fi multă suferință, înainte ca Fiul meu să vină din nou. Până atunci, rugăciunea este singura voastră armă împotriva puterii satanei. Rugați-vă, în special prea Sfântul meu Rozariu, pentru că el are puterea de a slăbi forța satanei și a tuturor celor pe care acesta îi conduce în bătălia finală împotriva lui Isus Cristos și a Bisericii Sale de pe pământ.

Vă spun acum că eu, iubita voastră Mamă, imaculata Fecioară Maria, Maica lui Dumnezeu, vă prezint astăzi un dar special. Mi s-a oferit harul de a deveni protectoarea umanității. La protecția mea trebuie să alergați în timpuri de restriște. Pe fiecare dintre voi cei care mă chemați pe mine, eu vă voi proteja împotriva răutății diavolului. Sub protecția mea veți găsi ușurare de atacurile pe care el le va lansa împotriva fiecărui Creștin care se străduiește să rămână credincios Fiului meu în timpul încercărilor care vă stau înainte.

Fiul meu mi-a acordat puterea de a zdrobi capul șarpelui, pentru ca El să vă aducă mai aproape de El. Acceptați protecția mea și eu voi răspunde tuturor celor care îmi cer ajutorul.

Datoria mea este față de Dumnezeu și devotamentul meu este față de iubitul meu Fiu, Isus Cristos, care vă iubește pe toți foarte mult. Eu voi face totul pentru Fiul meu, iar El va face totul ca să vă aducă eliberare de durere și suferință.

Vă mulțumesc, dragi copilași, pentru dragostea pe care mi-o arătați, dar să știți că eu iau dragostea pe care mi-o dăruiți mie și o prezint Fiului meu pentru Gloria lui Dumnezeu.

Eu rămân o slujitoare umilă a lui Dumnezeu.

Iubita voastră Mamă,
Maica Mântuirii