Joi, 11 decembrie 2014 la ora 21:50

Mult iubita Mea fiică, azi vă aduc vești care vă vor lumina inimile. Voi, discipolii Mei iubiți, devotați Sfântului Meu Cuvânt, veți primi de la Mine haruri speciale. Aceste Haruri, care vor fi revărsate asupra tuturor celor care suferă în Numele Meu Sfânt, vă vor aduce o deosebită alinare în încercările care vă stau înainte.

Vă dau de asemenea Harul de a salva toate acele biete suflete confuze, agitate și greșit îndrumate, care M-au îndepărtat din viețile lor. Rugăciunile și perseverența voastră, oferite Mie ca ispășire pentru aceste suflete, sunt tot ceea ce Îmi trebuie. Acest Dar este unul extraordinar, iar Eu îl acord deoarece în curând toate credințele creștine vor fi răscolite de o confuzie atât de mare încât mulți Mă vor părăsi.

Precum recruții care se înrolează în armată, gata de război, tot așa vor semna oamenii pentru noua religie, deghizată într-o religie creștină, pe care ei o vor denumi religia oamenilor – o religie care îi va primi pe cei puternici, pe cei slabi și pe toți păcătoșii, și care religie, vor spune ei, unește toate diviziunile politice. Mulți vor crede că și-i susțin pe ai lor, dar ei Mă vor părăsi pe Mine. Deja a fost pavată calea spre această mare înșelăciune, iar conducătorii acestei noi religii au fost deja desemnați. În tăcere, cu zel și hotărâre, ei au plantat, cu ceva timp înainte, semințele în multe națiuni, iar în curând se vor vedea rezultatele.

Noua religie va fi percepută ca fiind o religie a compasiunii. Noua religie pentru toți oamenii va atrage credințele necreștine și vor fi lansate tot felul de minciuni convingătoare pentru a susține această mișcare. Legile lui Dumnezeu vor fi complet ignorate și se vor face toate încercările pentru a justifica noua lor abordare a evanghelizării globale.

Discursurile ținute de unii din Biserica Mea, pentru a justifica schimbările care vor fi necesare pentru introducerea primei părți a acestei noi pseudo-doctrine, vor avea o notă distinctivă de falsitate. Cuvintele ce vor fi folosite ca să descrie Învățăturile Mele nu vor fi familiare creștinilor care Mă cunosc pe Mine cu adevărat. Limbajul pe care îl vor folosi când se vor referi la Mine, va fi degradant și insultător pentru Divinitatea Mea.

Eu îi cunosc pe ai Mei și ei Mă cunosc pe Mine. Eu îi cunosc pe dușmanii Mei și ei vor spune, oricui va dori să-i asculte, că Mă cunosc pe Mine. Când dușmanii Mei, care spun că ei vin de la Mine, vorbesc depreciativ despre Mine, nu arată respect pentru Cuvântul Meu sau încearcă să îl redefinească, fiți în gardă. Căci, chiar și cel mai viclean dușman al Meu se va da de gol, pentru că orice vine de la dușmanul Meu este întotdeauna derutant. Nimic din ceea ce vine de la Dumnezeu, și acolo unde Duhul Sfânt este prezent, niciodată nu va fi o bătaie de joc la adresa Mea, Isus Cristos, în niciun fel.

Când veți constata că e confuzie în Biserica Mea și când veți vedea o nouă doctrină, care slăvește nevoile și dorințele omului, atunci nici una din roadele acesteia nu va fi bună. Voi, iubiții Mei discipoli, veți fi neliniștiți, speriați și plini de tristețe. Din cauza acestor lucruri care vor veni, Eu vă dau vouă, celor care Mă iubiți cu adevărat, Harurile ca să Mă ajutați să-i salvez pe copiii lui Dumnezeu de această mare urâciune care în curând își va scoate la iveală capul hidos.

Acceptați Darurile Mele și Promisiunea Mea de a vă ajuta și de a vă îndruma, pe care vi le aduc acum. Cuvântul Meu a fost dat omenirii cu mult timp în urmă. Cuvântul nu este nou. Omul care adaugă ceva la el și-l modifică, va suferi îngrozitor. Aceasta a fost profețit în Sfânta Biblie și exact așa se va întâmpla acum. Cuvântul Meu va fi denaturat de către dușmanul Meu, iar lumea va înghiți minciunile care vor rezulta de aici.

Al vostru, Isus