Sâmbătă, 13 decembrie 2014 la ora 00:15

Mult iubita Mea fiică, conștiința omului este ca o oglindă a sufletului său. Ceea ce conștiința simte, la ceea ce reacționează și în ceea ce crede ea, se regăsește în sufletul omului. Aceasta înseamnă că dacă conștiința voastră vă atenționează legat de ceva, despre care voi știți în inima voastră că e greșit în Ochii lui Dumnezeu, atunci voi trebuie să vă ascultați conștiința.

Dacă conștiința voastră vă îndeamnă să apărați Cuvântul lui Dumnezeu, atunci când sunteți față în față cu răul, voi trebuie să acționați așa cum știți că trebuie să o faceți. Dacă acceptați răul, când conștiința vă spune să faceți altfel, atunci voi sunteți neloiali Cuvântului lui Dumnezeu. Dacă vă considerați a fi Creștin, trebuie să-i permiteți conștiinței voastre să vă ghideze. În sufletul Creștin, care e binecuvântat cu Darul Duhului Sfânt, conștiința va fi foarte vigilentă față de înșelăciunea diavolului în toate formele acesteia.

Dacă voi vă respingeți conștiința atunci îl respingeți pe Dumnezeu. Dacă voi Îl respingeți pe Dumnezeu atunci vă respingeți propria moștenire. Niciodată să nu fabricați scuze pentru a accepta ceva despre care voi știți că nu vine de la Mine, pentru că dacă conștiința voastră vă indică o cale iar voi o luați în direcția opusă atunci voi nu ați reușit să acceptați Potirul Meu. Ce vreau Eu să spun prin Potirul Meu? Dacă voi sunteți Creștini atunci veți avea întotdeauna de-a face cu dușmanii Mei. Creștinii sunt disprețuiți de cei care nu vin de la Mine. Pot exista perioade în care să nu suferiți nici un prejudiciu însă întotdeauna va veni o vreme în care voi veți fi puși la încercare în Numele Meu. Atunci când acea zi va sosi, vă veți lepăda voi de Mine respingând Cuvântul Meu Sfânt?

Cât de puternică este credința voastră sau iubirea voastră pentru Mine? Numai atunci când vă veți confrunta cu o mare adversitate veți ști cât de departe sunteți pregătiți să mergeți pentru a refuza să acceptați ceva rău ca fiind bun. Cei suficient de puternici, care refuză să accepte ceva ce neagă dogma lăsată în Preasfânta Biblie, vor accepta Potirul Meu. Potirul reprezintă Sângele meu împreună cu Cupa care îl conține. Potirul reprezintă suferința care inevitabil survine atunci când voi mărșăluiți cu mare încredere pentru a susține Cuvântul lui Dumnezeu.

Dacă Dumnezeu a declarat legile Lui, prin Cuvântul Său conținut în Sfânta Biblie, atunci voi niciodată nu puteți accepta ceva care este împotriva lor. A contesta dogma în Numele Meu înseamnă a Mă renega pe Mine. Va veni ziua în care Biserica Mea pe pământ va refuza dogma care este săpată în stâncă, în schimbul doctrinei întunericului. Dacă voi acceptați această înșelăciune, deși conștiința voastră vă dictează altfel, atunci sunteți vinovați de erezie. Odată ce faceți aceasta, voi nu vă mai puteți numi Creștini și nici discipoli ai Mei, pentru că Eu vă voi renega dacă o faceți.

Isus al vostru