Marți, 16 decembrie 2014 la ora 23:00

Mult iubita Mea fiică, aceia care spun că vin de la Mine și sunt binecuvântați cu Duhul Sfânt, pot fi ușor recunoscuți de către cei care au cu adevărat discernământ. Ei nu vor căuta pentru ei înșiși atenție sau admirație. Ei nu vor căuta niciodată popularitatea, nici nu vor fi populari, căci atunci când vorbești cu Glasul lui Dumnezeu stârnești multe critici, pentru că Adevărul este disprețuit de lumea laică.

Cuvântul lui Dumnezeu va avea întotdeauna detractorii săi și nu va fi niciodată îmbrățișat cu entuziasm de către lumea laică. Când va veni ziua în care veți vedea Biserica Mea unindu-se cu lumea laică, să fiți cu luare-aminte. Slujitorii Mei care Îmi rămân loiali Mie și care proclamă public Cuvântul așa cum a fost dăruit omenirii în Sfânta Biblie, nu sunt niciodată populari. Ei poate sunt tolerați, dar vocile lor sunt rareori auzite și Adevărul este de obicei respins cu dispreț.

Între voi sunt și cei care se recomanda pe ei înșiși ca învățători ai Cuvântului Meu și care răspândesc neadevăruri despre Cuvântul lui Dumnezeu, cu toate că se ascund în spatele cuvintelor bine alese. Eu știu de ce faceți aceasta, și scopul vostru nu este de a Mă ajuta să salvez suflete. În schimb, voi doriți să îndepărtați sufletele de Mine, pentru că sunteți împotriva Mea.

Trădătorilor din Biserica Mea, inclusiv laicilor, le spun aceasta. Îngrijiți-vă de propria voastră grădină, pentru că este neglijată și terenul ei este neroditor. Buruienile s-au înrădăcinat și plantele sănătoase nu vor crește niciodată dacă nu dezrădăcinați putreziciunea și nu înlocuiți solul cu unul nou și fertilizat. Abia atunci când vă veți renova grădina și veți face un nou început, va putea grădina voastră să dea viață din nou. Altfel nu va exista viață și tot ce este în ea va muri. Veți distruge nu numai viața proprie, ci și pe a celor apropiați vouă, pentru că dușmanul Meu nu are loialitate nici măcar față de cei pe care îi acaparează ca sclavi pentru a-și duce la îndeplinire răzbunarea împotriva Mea.

Aceia care sunt ai Mei, sunt ca Mine în multe privințe. Cu cât sunt mai aproape de Inima Mea, cu atât mai mult vor dori să se asemene Mie. Ei vor fi modești, pentru că nu s-ar putea lăuda niciodată cu cunoștințele lor despre Mine. Ei vorbesc doar ce aș vorbi Eu și anume Adevărul, chiar și atunci când acesta atrage ura împotriva lor. Ei se vor simți foarte stânjeniți să fie înălțați și lăudați pentru orice lucru bun pe care îl fac, pentru că nu acesta este scopul lor. Ei caută doar să împlinească Voia Mea Sfântă.

Vocile care strigă “priviți la mine – eu sunt un slujitor al lui Dumnezeu” și care expun cu mândrie lucrările bune pe care le fac în Numele Meu, ca toată lumea să le vadă, Mă dezgustă. După fiecare operă de caritate pe care o îndepliniți, să mergeți mai departe, la următoarea – și să nu spuneți nimic. Să nu căutați laudă, pentru că Lucrarea Mea e cea pe care voi o faceți. Toate faptele bune făcute în Numele Meu, trebuie să-Mi fie oferite Mie cu umilă slujire.

Nu trebuie niciodată să vă lăudați pe voi înșivă în Numele Meu, pentru că acest lucru este dezgustător în Ochii Mei. Când Îl slujiți pe Dumnezeu, voi slujiți poporul Său, și trebuie să Îi mulțumiți Lui pentru că v-a dat harurile ca să faceți aceste lucruri. Nu puteți spune că faceți aceste lucruri în Numele Meu dacă voi căutați mulțumiri, apreciere și laudă din partea celorlalți. Dacă faceți aceasta, atunci sunteți ipocriți.

Al vostru Isus