Sâmbătă, 20 decembrie 2014 la ora 16:25

Dragii mei copii, Iubirea Fiului meu nu e niciodată atât de răspândită ca de Crăciun.

Acum, în perioada celebrării Nașterii Sale, El inundă sufletele cu Iubirea Sa. În această perioadă voi trebuie să trăiți Iubirea care v-a fost dată, în mod natural, ca și copii ai lui Dumnezeu. Voi trebuie să prețuiți Darul Iubirii, care vine de la Dumnezeu, și să împărtășiți acest Dar cu toți cei pe care îi cunoașteți.

De Crăciun, Darul Iubirii este intensificat în sufletele tuturor copiilor lui Dumnezeu, și acesta este momentul în care voi trebuie să înțelegeți că iubirea începe în familie. Fiul meu s-a născut într-o familie și asta s-a întâmplat dintr-un motiv bine întemeiat. Dumnezeu s-a făcut cunoscut pe Sine nu ca o persoană trimisă într-o Misiune, care nu are pe nimeni aproape de el, ci în Sfânta Familie.

Iubiți-vă familiile și iertați greșelile din trecut. Iubiți-i pe toți, inclusiv pe cei care vă urăsc. Voi puteți învinge ura împărtășind iubirea și, chiar dacă aceasta pare câteodată dificil de făcut, voi veți fi astfel mai puternici și împăcați. Ura este un sentiment negativ și usucă sufletul printr-o stare profundă de nefericire. Ea roade chiar în miezul sufletului, până când acesta moare. Nu permiteți urii să vă despartă de Darul Iubirii, care este cel mai puternic Har, pentru că vine de la Dumnezeu.

De acest Crăciun, iubiți-vă unii pe alții așa cum Dumnezeu vă iubește pe fiecare dintre voi. Rugați-vă pentru cei care v-au făcut vreun rău și rugați-L pe Fiul meu să vă scape de povara urii.

Iubirea lui Dumnezeu, în toată splendoarea ei, este simțită în familie, care prosperă prin Iubire. Asemenea familii care au norocul să simtă iubire unii față de alții, trebuie să răspândească această iubire și altora, care nu au iubire în viața lor. Persoana care este crescută într-o familie iubitoare și care iubește cu o inimă duioasă, atinge sufletele celorlalți. Acesta este modul în care se răspândește Iubirea lui Dumnezeu – din sânul familiei.

Din inima unei familii iubitoare și-a început Fiul meu, Isus Cristos, Misiunea Sa pe pământ ca să răscumpere omul din păcat. Și astfel, de acest Crăciun, eu vă cer să vă iubiți unii pe alții și să Îi cereți Fiului meu să binecuvânteze toate familiile cu harul de a vă iubi și mai mult unii pe alții.

Iubirea care este prezentă într-o familie poate învinge toate obstacolele puse în fața ei de către satana. Familia – fundamentul Iubirii lui Dumnezeu – este disprețuită de satana. Familia este ținta celui rău și el va face totul ca să distrugă unitatea familiei.

Iubirea și unitatea într-o familie sunt un mare Dar al Cerului iar voi trebuie să vă străduiți mereu să rămâneți uniți tot timpul.

Mama voastră Preaiubită,
Maica Mântuirii