Luni, 22 decembrie 2014 la ora 20:45

Mult iubita Mea fiică, acesta este un mesaj pentru lume, pentru Ziua de Crăciun. În timp ce sărbătoriți cu toții Nașterea Mea, permiteți-Mi să pătrund în inima voastră în această zi specială, pentru că această zi este a Mea.

Invitați-Mă în casele voastre ca pe un musafir de onoare și prezentați-Mă celor din familia voastră, prietenilor și vecinilor, care poate că au uitat de Mine. Deși Crăciunul este o sărbătoare despre Mine, în mijlocul marii veselii care are loc, Eu sunt ignorat. Permiteți ca mențiunile despre Mine să vă înveselească inimile, să vă aducă bucurie și să vă aducă speranță pentru viitor – un viitor pe care Eu vi l-am asigurat din ziua în care M-am născut.

Amintiți-le celor care nu Mă mai onorează, despre Iubirea pe care o am pentru ei și cât de mult tânjesc să fac parte din nou din viața lor. Oh, ce bucurie Mi-ar face ei dacă s-ar întoarce la Mine în Ziua de Crăciun și dacă M-ar ruga să le aduc Pacea și Iubirea Mea. Dacă ei ar veni la Mine în Ziua de Crăciun, Eu i-aș învălui în siguranța Refugiului Meu Divin și niciodată nu i-aș mai lăsa să se despartă de Mine.

Mult iubiții Mei discipoli, voi sunteți Familia Mea și Eu sunt familia voastră. Prin Milostivirea Mea, Eu vă voi lua la Pieptul Preaiubitului Meu Tată, Care vă iubește cu pasiunea unui părinte cu inima duioasă. Oh, cât de mult vă iubește El și cât de multă bucurie simte El când voi Mă recunoașteți pe Mine și apelați la Mine pentru Ajutor.

Voi însemnați totul pentru Mine și Iubirea Mea pentru voi este atotcuprinzătoare, într-un mod care este peste puterea voastră de înțelegere. Prin urmare, Eu voi lupta pentru fiecare dintre voi, cu o compasiune fierbinte și cu o puternică hotărâre ca să vă salvez sufletele de la nelegiuirile dușmanilor Mei. Eu vă păzesc sufletele cu mare gelozie și voi duce lupta cea dreaptă ca să vă aduc întregi și în siguranță în Împărăția Mea. Indiferent cât de mult Mă vor înfrunta, cât de mulți Creștini vor avea de suferit umilințe în Numele Meu și cât de multe ispite sunt puse înaintea voastră de către adversarul Meu, Eu tot voi câștiga această bătălie pentru suflete. Aceasta este situația și nimic nu poate sta între Dumnezeu și copiii Săi pentru că El nu va permite asta. Omul care face astfel, va fi înlăturat. Ura va fi distrusă și minciunile vor fi dezvăluite din cauza lipsei lor de fundament. Adevărul va rezista testului timpului.

Eu voi veni curând să-i unesc pe copiii lui Dumnezeu – familia Sa prețioasă. Sus inimile, nu permiteți vrăjmașilor Mei să descurajeze sufletele voastre și lăsați ca speranța să fie unicul vostru gând. Aveți încredere deplină în Marea Mea Milostivire și fiți gata să Mă primiți înapoi în viețile voastre pe Mine, Salvatorul și Mântuitorul vostru. Bucurați-vă, pentru că Promisiunile Mele vor aduce cu ele motive de mare veselie. Acest Crăciun va fi plin de bucurie, căci Timpul Meu este scurt.

Preaiubitul vostru Isus