Marți, 23 decembrie 2014 la ora 16:55

Mult iubita Mea fiică, îi chem pe toți iubiții Mei discipoli, în acest timp special, să vină la Mine și să Îmi permită să îi acopăr cu Prețiosul Meu Sânge. Eu Mi-am dat Viața, pe pământ, ca o dovadă a Marii Mele Milostiviri, și ca să vă aduc pe toți la Mine voi muta din loc munții și oceanele și voi scutura pământul când voi veni încă o dată.

Eu vă iubesc și vă aduc alinare și mari Binecuvântări pe măsură ce vă pregătesc pentru Timpul Meu. Lăsați-vă inimile să Mă primească. Lăsați ca Iubirea Mea să se infiltreze în inimile tuturor copiilor lui Dumnezeu, inclusiv ale celor care vă persecută în Numele Meu. Crăciunul acesta, Eu vă aduc pace și vă asigur că Timpul Meu este foarte aproape. Eu voi veni curând ca să vă revelez Milostivirea Mea. Acelora dintre voi care Mă disprețuiesc pe Mine disprețuind această Misiune, Eu le voi străpunge, cu darul Duhului Sfânt, inimile împietrite. Curând, orice îndoială pe care ați putea-o avea se va risipi iar povara vă va fi luată. Până atunci, veți suferi durerea separării de Mine, separare care v-a fost impusă de către regele minciunilor, care se bucură de faptul că voi Mă respingeți. Iubiții Mei, nu-Mi opuneți rezistență, căci Eu vă iubesc cu un dor de nepotolit. Vin la voi cu un sentiment dulce-amar, implorându-vă să vă întoarceți la Mine voi, cei care spuneți că Mă iubiți. Eu plâng cu lacrimi de durere pentru că voi nu Mă puteți accepta prin această intervenție divină care vă este oferită. Ar trebui să vă străduiți să proclamați adevărul dar voi, în schimb, M-ați respins cu cruzime, într-un mod nepotrivit Divinității Mele.

Ziua în care Voi veni în Milostivirea Mea Divină va fi ziua iluminării. Voi veți ști imediat că Eu v-am cuprins într-o perioadă de completă abandonare, când nimic din ce ați făcut nu mai poate fi ascuns. Pentru fiecare act de slăbiciune din partea voastră, veți simți durerea Suferinței Mele, care va deveni și a voastră. Remușcarea pe care o veți simți va fi tot atât de puternică pe cât este credința voastră în Mine. Foarte mulți dintre voi vă veți da seama ce trebuie să faceți ca să câștigați Acceptarea Mea. Cu toate acestea, unii dintre voi vor nega Iluminarea Conștiinței, din cauza distanței pe care voi ați pus-o între noi.

Acelora dintre voi care sunteți mândri și aroganți, și care în timpul Avertismentului vă veți ascunde de Mine fața, vreau să vă spun următorul lucru: nu vă temeți, căci voi sunteți ai Mei. Pentru că sunteți copii ai lui Dumnezeu, creați după Chipul Său, Eu vă voi arăta mare Milostivire. Să nu vă temeți de cel care vă iubește, ci temeți-vă numai de cel care vă disprețuiește, pentru că el, cel rău, este cel mai mare dușman al vostru. Dacă Mă respingeți pe Mine veți fi înrobiți de adversarul Meu cel mai mare, însă dacă îl respingeți pe el, Puterea Mea vă va învălui, vă va proteja și vă va aduce teferi în Împărăția Mea. Vă dau această informație astfel ca voi să știți că dacă Eu spun că așa se va întâmpla, atunci așa se va întâmpla. Iar când acea Zi va veni, voi trebuie să vă amintiți de Cuvintele Mele. Nu vă temeți de Mine, căci de ce v-ați teme? Eu Mi-am dat Viața pentru voi, și atunci voi de ce ați vrea să vă dați viața diavolului care caută doar să vă distrugă sufletul nemuritor?

Este doar o singură cale spre care vă puteți întoarce și aceasta este cea către Mine, Iubitorul vostru Salvator și Răscumpărător. Eu sunt pentru voi plasa de salvare. Nu fugiți de salvarea voastră. Amintiți-vă mereu de Compasiunea Mea, de Iubirea Mea și de Milostivirea Mea cea Mare. Milostivirea Mea Divină vă stă la dispoziție.

Preaiubitul vostru Isus