Joi, 18 noiembrie 2010 la ora 21:00

Celor ce pretind că nu cred în Mine, le spun următoarele: puneți-vă această întrebare: Vă puteți aminti un timp când ați crezut? Amintiți-vă când ați fost copii și credeați în Dumnezeu. Nu are importantă ce religie au urmat părinții voștri. Ați crezut atunci ? Ce s-a schimbat? A fost influența altora? V-au spus că existența voastră are o explicație rațională?

De la începutul timpurilor, copiilor Mei le-a fost greu să accepte orice altă existență în afara acesteia. Dar priviți în jurul vostru peste tot în lume și observați minunile Creației Tatălui Meu Veșnic. Soarele, luna, marea, râurile, plantele, animalele și toate minunile Creației, și atunci răspundeți la următoarele: De unde au venit toate acestea? Chiar credeți că ele au apărut din altceva decât dintr-o Ființă Superioară? Aveți grijă când ascultați minciunile care sunt răspândite de așa-numiți prezicători care aparțin mișcării New Age. Ei sunt conduși spre ceea ce se pretinde a fi adevărul și încântarea vieții promise lor într-o nouă eră. Această noua eră, despre care ei au fost conduși să creadă, este un nou paradis, un tip de centru glorios al universului, controlat de om. Aceasta este o falsă doctrină. Mulți copii ai lui Dumnezeu, chiar și dintre cei credincioși, fac greșeala de a confunda credința în această doctrină cu credința în Lumină.

Ei sunt conduși de demoni. Unii sunt conștienți de aceasta, alții nu. Rugați-vă pentru ca ei să vadă Adevărul, înainte de a-și continua drumul lor zadarnic spre nicăieri.

Ateilor Eu le spun: Eu vă iubesc, indiferent cât de mult Mă ofensați voi.

Ateilor conduși și influențați de altfel de credințe: opriți-vă și gândiți-vă! În strădania lor de a urma rațiunea omenească, ei pur și simplu cred într-o altă religie. Ei cred că omul controlează totul. Nu este așa. Însă acești oameni, copiii Mei prețioși pentru care Eu voi lupta, sunt încurajați să-l urmeze pe satana, înșelătorul, dușmanul omenirii. Întrebați-l pe ateul care face eforturi deosebite să pună presiune pe copiii lui Dumnezeu, de ce face asta?

Nu este de ajuns să Mă respingă pur și simplu? De ce mint acești oameni? Multe asemenea grupuri atee au planuri de a-i seduce și atrage pe copiii Mei într-o doctrină falsă. Să nu vă înșelați, căci credința lor chiar este o altă formă de religie, o religie care preamărește puterea inteligenței, rațiunii și mândriei. Ei imită chiar însușirile satanei. Ei, în orbirea lor, urmează o altă religie – adularea întunericului, în care nu există iubire.

Atât de pasionați sunt acești atei, atât de mândri de religia lor, încât nu-și dau seama că ceea ce apără ei este chiar o religie – religia înșelătorului, care râde de prostia lor.

Ateilor, ascultați-Mă, pentru ultima dată! Întoarceți-vă la Sfânta Scriptură, acum! Uitați-vă în Cartea lui Ioan și cugetați la Adevăr, care acum începe să se desfășoare. Acum, când vedeți acele evenimente care pas cu pas se desfășoară în fața voastră, nu vi se par reale?

Nu vă dați seama cum Cuvântul Meu profețit cu mult timp în urmă, poate fi Adevărul? Deschideți bine ochii și vorbiți-Mi, măcar o dată, astfel:

“Dumnezeule, dacă Tu ești Adevărul, arată-mi semnul Iubirii Tale. Deschide-mi inima ca să primesc îndrumare. Dacă exiști, lasă-mă să simt Iubirea Ta așa încât să văd Adevărul. Roagă-te acum pentru mine.”

Acum când vă vorbesc pentru ultima dată, vă spun acestea: Iubirea nu este făcută de om. Nu o puteți vedea, dar o puteți simți. Iubirea vine de la Tatăl Veșnic. Ea este un dar pentru omenire. Iubirea nu vine din întuneric. Întunericul pe care îl simțiți este lipsit de iubire. Fără iubirea adevărată, nu puteți simți. Nu puteți vedea Lumina. Nu puteți vedea niciun viitor. Eu sunt Lumina. Eu sunt viitorul. Eu vă aduc slavă și viață pentru totdeauna. Întoarceți-vă, acum, și cereți ajutorul Meu. Faceți aceasta și Eu vă voi răspunde, și vă voi cuprinde cu Brațele Mele.

Lacrimile Mele de bucurie vă vor salva, căci deveniți din nou copiii Mei iubiți. Veniți acum și uniți-vă cu Mine în Paradis.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos

Mesajul contine

Deschideți-vă ochii și vorbiți-Mi
Rugăciunea (2) din Alte rugăciuni

Dumnezeule, dacă Tu ești Adevărul, arată-mi semnul iubirii Tale.

Deschide-mi inima ca să mă poți conduce. Dacă exiști, lasă-mă să simt iubirea Ta pentru ca să văd Adevărul.

Roagă-te acum pentru mine.

Amin... citește tot