Joi, 18 noiembrie 2010 la ora 21:00

Celor ce spun că nu cred în Mine, le spun următoarele: întrebați-vă dacă puteți să vă amintiți din trecutul vostru de o perioadă în care ați crezut? Amintiți-vă când ați fost copii și ați crezut în Mine. Indiferent unde v-ați născut și ce religie ați avut. Atunci ați avut credință ? Ce sa întâmplat de atunci? V-au influențat alții. V-au spus că existența voastră are o explicație rațională?

De la începutul timpurilor, copiilor Mei le-a fost greu să accepte că în afara acestei existențe mai poate fi și o alta. Dar priviți în jurul vostru peste tot în lume și observați minunile creației Tatălui Meu Veșnic. Soarele, luna, marea, râurile, plantele, animalele și toate minunile creației și atunci răspundeți la următoarele: De unde au venit toate acestea? Chiar credeți că ele au apărut din altceva și nu dintr-o ființă supranaturală? Aveți grijă când ascultați minciunile, care sunt răspândite de așa numiți prezicători, care aparțin mișcării New Age. Ei sunt conduși în direcția despre care cred că e purul adevăr și vă conduc la entuziasmul vieții noi, care, conform promisiunilor lor, este venirea unei noi ere. Această noua eră, unde sunt conduși conform credinței lor, nu este altceva decât un nou Paradis. Ei își închipuie că centrul minunat al Universului este dirijat de oameni. Această învățătură este falsă. Mulți copiii ai lui Dumnezeu, chiar și dintre cei credincioși, vor fi confuzi în credința lor, din cauza acestei învățături despre lumină.

Ei sunt conduși de demoni. Unii sunt conștienți de aceasta, alții nu. Rugați-vă pentru ca ei să vadă adevărul, înainte de a-și continua drumul lor zadarnic spre deșertăciune.

Ateilor le spun următoarele: oricât M-ați jignit, Eu vă iubesc. Acelor atei, care sunt conduși și influențați de altfel de convingeri le spun următoarele: opriți-vă și gândiți. În strădania lor de a urma explicații omenești, pur și simplu cred într-o altă religie. Ei cred ca omul controlează totul. Dar nu este așa. Însă tot acești oameni sunt și ei copiii Mei valoroși, pentru care Eu voi lupta, dar ei sunt încurajați să-l urmeze pe satana, înșelătorul, dușmanul omenirii.

Întrebați-i pe ateii care fac eforturi deosebite în a-i ține pe copiii lui Dumnezeu sub presiune, de ce fac acestea? Nu le este de ajuns, pur și simplu, doar să Mă refuze? De ce îi mint pe acești oameni? Multe asemenea grupuri atee au planuri de a-i atrage și seduce pe copiii Mei către o învățătură falsă.

Să nu vă înșelați, căci credința lor este chiar o altă formă de religie. O religie care scoate în evidență inteligența avansată, rațiunea și mândria. Ei imită cele mai importante însușiri ale satanei. În orbirea lor urmează o altă religie - lingușind întunericul, în care nu este iubire. Acești atei sunt așa de entuziaști și așa de mândri de religia lor și nu înțeleg că acea religie în care cred este o religie a înșelătorului, care râde de prostia lor.

Ateilor, acum pentru ultima dată ascultați-Mă! Întoarceți-vă la Sfânta Scriptură. Uitați-vă în Cartea lui Ioan și cugetați la adevăr, care acum începe să se desfășoare. Acum, când vedeți acele evenimente care pas cu pas se desfășoară în fața voastră, nu vi se par reale?

Nu vă dați seama cum Cuvântul Meu profețit cu mult timp în urmă, poate fi adevărat ? Deschideți bine ochii și vorbiți-Mi încă odată în felul următor:

Dumnezeule, dacă Tu ești Adevărul, arată-mi semnul iubirii Tale. Deschide-mi inima, ca să mă poți conduce. Dacă exiști, lasă-mă să simt iubirea ta pentru ca să văd adevărul. Roagă-te acum pentru mine.”

Acum când vă vorbesc, pentru ultima dată vă spun acestea: Iubirea nu este opera oamenilor. Nu o puteți vedea, dar o puteți simți. Iubirea vine de la Tatăl Veșnic. Ea este un dar pentru omenire. Iubirea nu vine din întuneric. Întunericul pe care îl simțiți este lipsit de iubire. Fără dragoste adevărată nu puteți simți. Nu puteți vedea lumina. Nu vedeți nici un viitor. Eu sunt lumina. Eu sunt viitorul. Eu vă aduc viață și bucurie pentru totdeauna. Convertiți-vă acum și cereți-Mi ajutor. Faceți aceasta și vă voi răspunde, cu brațele Mele vă voi îmbrățișa.

Lacrimile Mele de iubire vă vor salva pe măsură ce deveniți din nou copiii Mei iubiți. Veniți și uniți-vă cu Mine în Paradis.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos

Mesajul contine

Deschideți-vă ochii și vorbiți-Mi
Rugăciunea (2) din Alte rugăciuni

Dumnezeule, dacă Tu ești Adevărul, arată-mi semnul iubirii Tale.

Deschide-mi inima ca să mă poți conduce.

Dacă exiști, lasă-mă să simt iubirea Ta pentru ca să văd Adevărul.

Roagă-te acum pentru mine.

Amin... citește tot