Luni, 29 decembrie 2014 la ora 17:30

Dragii mei copii, să nu vă temeți de Promisiunile lui Cristos pentru că ele vor constitui factorii care contribuie la răscumpărarea voastră. Fiul meu, Isus Cristos, este prezent printre voi; El niciodată nu vă va părăsi și va fi mereu de partea voastră. Promisiunile Lui de a salva lumea vor fi înfăptuite, căci aceasta este Voia Tatălui meu Veșnic.

Voi trebuie să știți că peste Voia lui Dumnezeu nu se poate trece și indiferent cât de mari sunt obstacolele așezate în calea voastră, Dumnezeu, prin Divinitatea Sa, îi va zdrobi pe toți dușmanii Săi. Niciodată să nu credeți că va triumfa cel rău, pentru că aceasta este imposibil. Prin marea Iubire a lui Dumnezeu, voi veți fi conduși spre Mântuirea Veșnică și nimic nu va reuși să vă blocheze drumul. Când dușmanii Fiului meu încearcă să vă forțeze să acceptați legi care nu sunt de la Dumnezeu, atunci voi trebuie să opuneți rezistență acestor legi. Poate că va fi greu pentru voi, însă veți primi puterea de a vă continua călătoria iar din Cer vi se va da ajutor pe toate căile.

Învățați să recunoașteți acțiunea celui rău în războaiele pe care le vedeți răsărind pretutindeni; în legile ticăloase introduse în aproape toate națiunile, legi care neagă Cuvântul lui Dumnezeu; în trădarea lui Isus Cristos de către aceia care zic că Îl reprezintă pe El, atunci când ei stau cu mâinile în sân și nu fac nimic ca să proclame Sfântul Său Cuvânt. Învățați, de asemenea, să recunoașteți ura arătată sufletelor alese ale lui Dumnezeu căci așa veți înțelege cât de dificilă este misiunea ce li s-a încredințat – cea de a reaminti lumii că Iubirea lui Dumnezeu încă este vie.

Voi trebuie, de asemenea, să dați mulțumire lui Dumnezeu cel Preaînalt pentru Viața pe care El a dat-o omenirii prin Unicul Său Fiu, Isus Cristos. Căci dacă n-ar fi fost nașterea Fiului meu și Răstignirea Sa, n-ar fi fost nici Noul Legământ ca să vă aducă vouă viața glorioasă care vă așteaptă dacă voi alegeți s-o acceptați.

Acestea sunt vremurile de pregătire pentru noua lume, noul Cer și noul pământ. Nu pierdeți timpul încercând să dezbateți cele spuse de Fiul meu acum. Mai bine învățați să acceptați Adevărul cu inimă bună. Eu, Mama voastră preaiubită, vă voi conduce spre Fiul meu și rugăciunile voastre vă vor întări în toate modurile ca să puteți fi făcuți vrednici de Făgăduințele lui Cristos.

Mama voastră preaiubită,
Mama Mântuirii