Marți, 30 decembrie 2014 la ora 19:45

Mult iubita Mea fiică, lumea aparține Tatălui Meu și Împărăția Mea se va instaura, în ciuda tuturor obstacolelor.

Lumea, conform Voinței Tatălui Meu, se va ridica din nou și, în Gloria Mea, Eu voi aduce tuturor pace, iubire și bucurie. Nenorocirea păcatului nu va mai exista și toți copiii lui Dumnezeu care Mă acceptă pe Mine, iubitul Său Fiu, vor avea viață veșnică.

A Doua Mea Venire va crea o mare fericire și în acea zi toate lacrimile vor fi șterse. Mâna Milostivirii Mele vi se va întinde vouă tuturor și foarte puțini vor respinge Împărăția Mea. Aceia care o vor face nu vor intra în ea, dar vor regreta foarte mult decizia lor, pentru eternitate.

Nu vă temeți de marile tulburări, pentru că perioada de curățare a putreziciunii a început, și atunci când noua viață va țâșni din pământ, lumea cea nouă, care va fi fără sfârșit, va încânta toate sufletele care rămân lângă Mine. Eu Sunt Iubirea și Iubirea Mă va urma pe Mine și pe toate sufletele care vor fi străpunse de Duhul Sfânt. Fiți puternici, dragii Mei discipoli, Intervenția Mea este necesară în aceste timpuri și în curând Noul Ierusalim va coborî din Cer și din cenușă se va ridica lumea, așa cum a fost menită să fie.

Nu trebuie să permiteți fricii să pună stăpânire pe inimile voastre; nu există niciun motiv de teamă, pentru că Eu Vin și vă iubesc pe toți. Lăsați-Mă să vă ating pe fiecare dintre voi și să alin bietele voastre inimi. Prezența Mea este printre voi și Promisiunile Mele pentru omenire se vor împlini la timpul Meu. Fiți răbdători, plini de speranță și încrezători în Iubirea Mea. Dar, mai presus de toate, aveți încredere în Mine pentru că Eu Mi-am sacrificat Viața pentru voi și deci nu este nimic ce nu pot face pentru a vă aduce în Împărăția Mea Glorioasă.

Lăsați totul în Mâinile Mele Sfinte. Mergeți în pace. Să nu vă îndoiți niciodată de Marea Mea Compasiune.

Al vostru Isus