Joi, 01 ianuarie 2015 la ora 23:50

Mult iubita Mea fiică, persoana care stăruie în rugăciune va ajunge din ce în ce mai aproape de Mine.

La câtă confuzie este în lume și în Biserica Mea pe pământ, este o provocare pentru omenire să fie în stare să facă diferența între ce e bine și ce e rău în Ochii lui Dumnezeu. Mulți Creștini însă vor fi smulși de lângă Mine de o nouă formă globală de evanghelizare, care se va centra exclusiv pe politică. În loc să fiți încurajați să rămâneți loiali față de Mine și să vă încredeți în tot ceea ce Sunt Eu, voi veți fi îndepărtați de la Mine. Voi trebuie ca niciodată să nu confundați Cuvântul Meu cu aspirațiile unei lumi seculare. Eu am explicat întotdeauna clar omenirii, prin Cartea Tatălui Meu, care este pericolul ce vă paște dacă faceți asta. O lume seculară slujește doar propriilor ei interese iar regulile ce o guvernează sunt create de oamenii puterii, ai ambițiilor și ai propriilor aspirații egoiste.

Au fost răspândite foarte multe dezinformări legat de mediul înconjurător, când de fapt numai Dumnezeu poate dicta cum să se comporte pământul. Omul poate dăuna și provoca stricăciuni pământului, însă nu-l poate niciodată distruge, pentru că toate lucrurile sunt în Mâinile lui Dumnezeu. Lipsa încrederii în Dumnezeu îl face pe om să creadă că el deține controlul asupra universului. Omul nebun crede că acțiunile lui pot schimba Legile lui Dumnezeu. Omul înțelept știe că Dumnezeu este Atotputernic și, atâta timp cât El este venerat și Legile Lui sunt respectate, supraviețuirea omului este asigurată. Supraviețuirea pământului nu are nimic de-a face cu omul muritor. Numai Dumnezeu are puterea de a controla aerul pe care îl respirați, apa pe care o beți și capacitatea de a susține viața. Singurul pericol pentru umanitate este însuși omul.

Omul, în interesul propriu, îi va prosti pe alții. El va minți – dacă este în avantajul său și îi convine. Încrederea este ușor de înșelat și acum voi trăiți într-o eră când trebuie să știți că pământul va rămâne așa cum a fost înainte și că orice răsturnare climatică vine din Mâna lui Dumnezeu. Intervenția omului în această creație divină va fi permisă doar dacă este conformă cu Voia lui Dumnezeu.

Biserica Mea este Trupul Meu. Toți cei care cred în Mine sunt parte a Trupului Meu. Cei care sunt parte din Mine vor urma Învățăturile Mele. Cei care spun că ei îi conduc pe discipolii Mei trebuie să se supună Cuvântului lui Dumnezeu. Rolul lor este să apere Adevărul – nu să devieze de la el.

Dacă voi sunteți îndepărtați de Mine și dacă Cuvântul Meu este respins de către lume, atunci datoria slujitorilor Mei sfințiți este să reamintească lumii ce e bine și ce e rău. Dacă ei se sustrag de la preocupările pentru suflet în favoarea preocupărilor care duc la socialism, atunci să știți că aceasta este o înșelătorie subtilă și vicleană. Și totodată trădează întreaga încredere în Mine.

Isus al vostru