Sâmbătă, 03 ianuarie 2015 la ora 17:05

Dragii mei copii, fața Bisericii de pe pământ a Fiului meu se va schimba într-atât încât va fi de nerecunoscut și va fi înlocuită de una care nu este de la Fiul meu. Vor avea loc schimbări după schimbări, până când se va ajunge ca Învățăturile Fiului meu să fie întoarse cu susul în jos și înlocuite cu doctrine seculare false.

În nicio Biserică, ce declară că merge pe urmele lui Isus Cristos, nu este loc pentru altceva decât pentru Cuvântul lui Dumnezeu. Însă va veni timpul când Biserica Fiului meu va deveni parte a unei mișcări politice de mare amploare și apoi ea va trasa drumul în toate problemele care preocupă lumea, însă ea nu va rămâne loială Cuvântului așa cum a fost lăsat el de Dumnezeu. Toate acestea se vor întâmpla, precum este prezis, căci Tatăl meu Veșnic va permite dușmanilor Săi să devoreze Trupul Fiului Său Unul Născut – dar numai pentru un timp limitat. El permite aceste încercări pentru a testa rezistența celor care știu Adevărul și care rămân loiali Bisericii Sale, precum și a celor care vor renunța la ea în favoarea doctrinei întunericului.

Va trece un timp până când toate aceste schimbări se vor petrece dar semințele au fost deja plantate. Toate religiile vor fi unite într-una care apoi va fuziona cu guvernele, ca parte a unei noi uniuni mondiale, și ei vor deschide calea pentru ca omul păcatului să intre și să-și ia locul. Multe schimbări vor avea loc până când noua religie va fi în cele din urmă constituită și ea va declara, despre toate lucrurile care răzbat la suprafață, că sunt pentru binele tuturor.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă dragi copilași, pentru tăria de a îndura suferința ce va urma. Fiul Meu, Isus Cristos, plânge cu lacrimi amare pentru modul în care El va fi trădat și pentru sufletele care, pe drum, vor fi pierdute pentru El. Va depinde de slujitorii Lui sfințiți cum vor conduce nava ca să mențină pe drumul cel bun Biserica Sa Adevărată în timp ce navighează în apele dezlănțuite și agitate de furtună. Dar vă rog să fiți convinși că vor fi acordate toate harurile celor care rămân fideli Mântuitorului și Răscumpărătorului omenirii în aceste vremuri dificile și chinuitoare.

Mama voastră preaiubită
Mama Mântuirii