Miercuri, 07 ianuarie 2015 la ora 16:30

Dragii mei copii, trebuie să vă pregătiți pentru Planul Fiului meu de a vă răscumpăra pe voi toți în Ochii Lui. Se apropie tot mai mult momentul intervenției Lui, care să trezească spiritul vostru.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru toți copiii din lume care s-au pierdut căci, deși au fost hrăniți cu Adevărul, ei au rupt toate legăturile cu Fiul meu. În curând, ei nu vor mai avea nicio îndoială referitor la Existența Lui și voi trebuie să vă rugați ca mândria omenească să nu intervină între ei și Milostivirea lui Dumnezeu. Voi trebuie să vă rugați mai ales pentru acele suflete care l-au trădat – în atât de multe moduri – pe Fiul meu, pentru ca ele să capete curajul de a se smeri înaintea Lui și de a implora milă.

Dragi copii, Adevărul dat umanității de manifestarea Tatălui meu Veșnic prin Fiul Său Unul Născut, Isus Cristos, este aruncat deoparte. Să nu adoptați nici un fel de doctrină care nu susține Adevărul complet. N u puteți spune niciodată că doar o parte a Adevărului este importantă și apoi să respingeți restul. Ori acceptați Cuvântul lui Dumnezeu, cel lăsat de către El – ori nu. Timpul nu are relevanță. Ceea ce a fost dat omului, prin Cuvântul lui Dumnezeu, cu mii de ani în urmă, nu s-a schimbat și nici nu se poate schimba. Tot ceea ce vine de la Dumnezeu trebuie să rămână neschimbat, indiferent cât de dificil este acest lucru. Pentru a rămâne loiali Învățăturilor lui Dumnezeu este nevoie de multă tărie, de efort și de o determinare asumată de bunăvoie.

Iubirea este calea prin care voi puteți rămâne loiali Fiului meu, dar această iubire trebuie să fie necondiționată. Această iubire nu trebuie niciodată murdărită de iubirea de sine însuși, pentru că aceasta nu aduce slavă lui Dumnezeu. Dacă voi Îl iubiți cu adevărat pe Dumnezeu, veți rămâne loiali Cuvântului. Dacă susțineți că sunteți discipoli ai Fiului meu, Isus Cristos, atunci trebuie să urmați necondiționat Învățăturile Lui. Trebuie să vă iubiți unii pe alții așa cum vă iubește El – necondiționat. Nu puteți spune că Îl iubiți pe Dumnezeu dacă voi nu vă iubiți unii pe alții. Nu puteți călca în urma Pașilor Lui dacă voi nu iertați celor care vă greșesc vouă.

Numai dacă respectați Legile lui Dumnezeu veți intra în Împărăția Sa Glorioasă.

Preaiubita voastră Mamă,
Mama Mântuirii